Βαφές και είδη κομμωτηρίου

Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Ενημερωθείτε σχετικά με τις βαφές μαλλιών και τα είδη κομμωτηρίου που προσφέρει το κατάστημά μας

Ανακαλύψτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και απολαύστε την υπέροχη αίσθηση που χαρίζει ένα νέο χρώμα μαλλιών! Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα πάντα σχετικά με το βάψιμο των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων ειδών κομμωτηρίου.

Προσφέρουμε επαγγελματικές βαφές μαλλιών κατάλληλες για χρήση σε κομμωτήρια καθώς και βαφές μαλλιών για χρήση στο σπίτι. Αποκτήστε υπέροχη, ανοιχτή απόχρωση με τα προϊόντα αποχρωματισμού και απαλλαγείτε εύκολα από τις ρίζες και τα γκρίζα μαλλιά με σπρέι κάλυψης ρίζας. Αν θέλετε απλά να δοκιμάσετε ένα νέο χρώμα ή επιθυμείτε διαφορετικό χρώμα μαλλιών μόνο για κάποια ειδική περίσταση, χρησιμοποιήστε τη προσωρινή βαφή μαλλιών. Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες αποχρώσεις, από φυσικά χρώματα μέχρι φωτεινό μπλε ή ροζ!

Στο κατάστημά μας μπορείτε επίσης να βρείτε επαγγελματικά είδη κομμωτηρίου για το βάψιμο των μαλλιών, όπως μπολ για ανάμιξη βαφής, πινέλα βαφής μαλλιών και προστατευτικά γάντια. Αν θέλετε να αποκτήσετε σγουρά μαλλιά, προσφέρουμε προϊόντα για περμανάντ και ρόλεϊ μαλλιών.

Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα βαφής μαλλιών από επωνυμίες επαγγελματικής περιποίησης όπως: L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf ProfessionalWella Professionals και πολλές άλλες!