Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς λειτουργεί η συλλογή αξιολογήσεων για προϊόντα στη Notino;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καταχωρήσετε μια αξιολόγηση στον ιστότοπό μας:

Όταν αγοράσετε κάτι από το κατάστημά μας, μπορείτε στη συνέχεια να αποφασίσετε να γράψετε μια αξιολόγηση για το προϊόν. Αυτός είναι ο πιο συνήθης τρόπος με τον οποίο οι πελάτες αφήνουν αξιολογήσεις στον ιστότοπό μας. Επίσης, σύντομα μετά την αγορά, σας στέλνουμε ένα e-mail με το οποίο σας ζητάμε να γράψετε μια αυθεντική αξιολόγηση για το προϊόν. Ελέγχουμε εάν η αξιολόγηση που έχει αποθηκευτεί στον ιστότοπό μας αντιστοιχεί στο ιστορικό αγορών του συνδεδεμένου χρήστη. Εφόσον ο πελάτης έχει πράγματι αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν από το κατάστημά μας, ορίζουμε την αξιολόγηση ως: Επαληθευμένη.

 

Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε προϊόντα που δεν έχετε αγοράσει στο κατάστημά μας (ενδεχομένως τα αγοράσατε αλλού). Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την αυθεντικότητα τέτοιων αξιολογήσεων. Το ίδιο ισχύει για τις αξιολογήσεις που καταχωρήθηκαν πριν από τις 28 Μαΐου 2022, και για τις οποίες δεν αναφέρουμε καμία επισήμανση, καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητά τους.
 

 

Στους influencers και στους δοκιμαστές στέλνουμε πακέτα δώρων με δωρεάν προϊόντα. Τα δοκιμάζουν και μπορούν να γράψουν μια αξιολόγηση εφόσον το επιθυμούν. Ορίζουμε τις συγκεκριμένες κριτικές ως: Δώρο.

 
Οι αξιολογήσεις των πελατών μας δεν τυγχάνουν επεξεργασίας, με μόνη εξαίρεση τις απειλητικές και υβριστικές αξιολογήσεις τις οποίες διαγράφουμε αμέσως. Ευτυχώς δεν είναι πολλές.
 
Επιθυμείτε να γράψετε μια αξιολόγηση; Συνδεθείτε και κάντε κλικ στην καρτέλα Προϊόντα που αγοράσατε στο προφίλ σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να αξιολογήσετε ή αναζητήστε το απευθείας στο e-shop μας αφού συνδεθείτε.
 
Από τις 28 Μαΐου 2022 αναφέρουμε την προέλευση και την πιθανή επαλήθευση κάθε αξιολόγησης. Οι παλαιότερες αξιολογήσεις μπορεί να είναι ή να μην είναι 100% αυθεντικές.