Συσκευή παρακολούθησης για παιδιά

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Είδος ενδοεπικοινωνίας για μωρά
Επωνυμία
Τύπος τροφοδοσίας
Δώρα και προσφορές

Συσκευή παρακολούθησης για μωρά – ένας μικρός αλλά μεγάλος βοηθός για κάθε μαμά

Πώς μπορείτε να έχετε το μωρό σας υπό έλεγχο 24 ώρες την ημέρα; Οι συσκευές παρακολούθησης για μωρά σας επιτρέπουν να το πετύχετε. Οι συσκευές παρακολούθησης για μωρά λειτουργούν πολύ απλά, σαν μικρά ραδιόφωνα τα οποία είναι τελείως προσαρμοσμένα για τον συνεχή έλεγχο του μωρού σας.

Γιατί είναι τόσο απαραίτητες οι συσκευές παρακολούθησης για μωρά;

Εάν υπάρχει κάτι από τη λίστα για τα πράγματα του μωρού, τότε σίγουρα θα χρησιμοποιήσετε μια συσκευή παρακολούθησης για παιδιά. Αυτή η μικρή συσκευή μπορεί να κάνει την περιποίηση του μωρού σας πολύ πιο εύκολη:

 • Μπορείτε να φύγετε μακριά. Και χωρίς να ανησυχείτε για το εάν λείπει κάτι από το μωρό σας. Έτσι έχετε χρόνο να μαγειρέψετε, να καθαρίσετε, να δουλέψετε ή να χαλαρώσετε – κι όλα αυτά ενώ γνωρίζετε ότι έχετε 100% έλεγχο του μωρού σας.
 • Δεν θα αποκλειστείτε από την κοινωνία. Είναι δύσκολο για τις μητέρες χωρίς συσκευή παρακολούθησης να καθίσουν στο μπαλκόνι με φίλους χωρίς να ανησυχούν, αμέσως μόλις το μωρό κοιμηθεί στην κούνια του.
 • Θα απολαμβάνετε τις διακοπές σας. θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα τη συσκευή παρακολούθησης στα ταξίδια σας. Είναι πολύ πιο εύκολο να περνάτε όμορφα στις διακοπές σας με αυτόν τον βοηθό.
 • Θα σας κάνει μια σούπερ μαμά. Μερικές συσκευές παρακολούθησης σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ιδανική θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού σας, παίζουν ένα νανούρισμα, φωτίζουν με ένα καταπραϋντικό φως ή σας επιτρέπουν να ηρεμείτε το μωρό σας με τη φωνή σας ακόμη και από απόσταση.
 • Θα μάθετε το μωρό σας να κοιμάται μόνο του. Από τη στιγμή που το μωρό σας θα αρχίσει να κοιμάται μόνο του, η συσκευή παρακολούθησης είναι για εσάς πολύ καλός βοηθός.

Βασικός διαχωρισμός των συσκευών παρακολούθησης για μωρά

Πώς να διαλέξετε συσκευή παρακολούθησης; Αρχικά χρειάζεται να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνει.

 • Συσκευή παρακολούθησης ήχου: Επιτρέπει τον έλεγχο του ήχου του παιδιού και για βασική χρήση θα εξυπηρετήσει απόλυτα τη μαμά. Οι συσκευές παρακολούθησης ήχου τείνουν να είναι πιο οικονομικές και έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια από τις συσκευές παρακολούθησης βίντεο με μόνιτορ. Επιπλέον το σχήμα τους είναι πολύ συμπαγές κι έτσι είναι ιδανικές για τα ταξίδια.
 • Συσκευή παρακολούθησης με βίντεο: Παρέχει οπτική επίβλεψη του μωρού. Δεν χρειάζεται να τρέχετε πίσω από το μωρό μόνο και μόνο λόγω των κινήσεών του κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η συσκευή παρακολούθησης με κάμερα είναι συνήθως λίγο πιο ακριβή, έχει μικρότερη εμβέλεια και το σήμα είναι πιο επιρρεπές σε παρεμβολές.
 • Συσκευή παρακολούθησης με μόνιτορ ανίχνευσης αναπνοής: Συνιστάται η παρακολούθησης της αναπνοής του μωρού μέχρι τον πρώτο χρόνο ζωής του. Συνεπώς ο συνδυασμός συσκευής παρακολούθησης με μόνιτορ ανίχνευσης αναπνοής είναι ένας αναντικατάστατος βοηθός.

Σε τί διαφέρουν οι συσκευές παρακολούθησης για μωρά;

Οι συσκευές παρακολούθησης διαφέρουν στις τεχνικές προδιαγραφές τις οποίες πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε μία.

 • Η μετάδοση ήχου μπορεί να γίνει αναλογικά, ψηφιακά ή μέσω διαδικτύου. Οι αναλογικές συσκευές παρακολούθησης έχουν μεγάλη εμβέλεια (ιδανικές για μεγάλα διαμερίσματα ή για σπίτια με κήπο) ωστόσο το σήμα συχνά διακόπτεται. Οι ψηφιακές συσκευές παρακολούθησης, αντίθετα, έχουν μικρότερη εμβέλεια (ιδανικές για διαμέρισμα στην πόλη ή για μικρό σπίτι) αλλά οι παρεμβολές είναι λιγότερο συχνές. Οι συσκευές παρακολούθησης μέσω διαδικτύου εξαρτώνται από τη σύνδεση του διαδικτύου κι έτσι είναι περισσότερο ιδανικές για το σπίτι και λιγότερο για τα ταξίδια. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν και οι έξυπνες συσκευές παρακολούθησης οι οποίες λειτουργούν με βάση την αρχή του πομπού και την εφαρμογή σε ένα κινητό νέας γενιάς.
 • Η εμβέλεια και ο αριθμός των καναλιών είναι μια άλλη σημαντική παράμετρος. Στα πιο μικρά διαμερίσματα συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα με την εμβέλεια σήματος. Ωστόσο αν μένετε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι με πολλά εμπόδια (τοίχοι, δέντρα στον κήπο κτλ) τότε η μεγάλη εμβέλεια πρέπει να είναι ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής για εσάς. Επίσης, όσο πιο πολλά κανάλια έχει η συσκευή, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε το σωστό που δεν θα το επηρεάσει τίποτα.
 • Η παροχή ενέργειας, για συνεχή ετοιμότητα λειτουργίας της συσκευής παρακολούθησης, παρέχεται από μπαταρίες (αντικαταστάσιμες ή επαναφορτιζόμενες στο εσωτερικό της συσκευής), σύνδεση στο διαδίκτυο ή επίσης USB. Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα τη δυνατότητα παροχής ενέργειας με μπαταρία (ασύρματη συσκευή παρακολούθησης) στα ταξίδια.

Αυτά τα κριτήρια πρέπει να είναι το βασικό φίλτρο για να εποπτεύεται το μωρό σας από την καλύτερη συσκευή παρακολούθησης προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Είτε πρόκειται για μια συσκευή παρακολούθησης ήχου ή βίντεο με κάμερα, οι περισσότερες από αυτές διαθέτουν και άλλες ειδικές λειτουργίες, όπως αμφίδρομη επικοινωνία, νανουρίσματα, διάφορους αισθητήρες για την κατάσταση του δωματίου ή προειδοποιητικά συστήματα όταν η συσκευή είναι εκτός σήματος. Διαλέξτε τη δική σας συσκευή εδώ και απολαύστε την περίοδο περιποίησης του μωρού σας με μεγαλύτερη ηρεμία.