Ντεκαπάζ και ξανοιχτικά μαλλιών

Κορυφαία σε πώληση

Ο καλύτερος τρόπος για ήπιο ξάνοιγμα μαλλιών

Επιθυμείτε να αποκτήσετε λαμπερά ξανθά μαλλιά ή να φωτίσετε και να ανοίξετε τον τόνο τους με ήπιο τρόπο; Τα ξανοιχτικά και τα ντεκαπάζ μαλλιών εξασφαλίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα και χάρη στα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, όπως βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες, γλυκερίνη και έλαιο αργκάν, φροντίζουν τα μαλλιά αποτρέποντας τη φθορά στη δομή τους, την υπερβολική ξηρότητα και τον ερεθισμό του τριχωτού της κεφαλής.

Ντεκολορασιόν ή ντεκαπάζ μαλλιών;

Εάν σκέφτεστε πώς να ξανοίξετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, πρώτα θα πρέπει να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε ντεκολορασιόν ή ντεκαπάζ μαλλιών. Η βασική διαφορά στις δύο τεχνικές οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο ανοίγουν τον τόνο των μαλλιών.

Ντεκολορασιόν μαλλιών

Το ντεκολορασιόν ξανοίγει τις φυσικές χρωστικές ουσίες των μαλλιών. Πρόκειται ουσιαστικά για μια βαφή μαλλιών που περιέχει χαμηλότερη συγκέντρωση υπεροξειδίου του υδρογόνου καθώς και θρεπτικά συστατικά με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει ήπιο ξάνοιγμα των μαλλιών. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι κατάλληλη κυρίως εφόσον επιθυμείτε να ανοίξετε τον φυσικό τόνο των μαλλιών σας ή να δημιουργήσετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση ως ενδιάμεσο βήμα προτού προβείτε σε μια μόνιμη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας.

Είδη προϊόντων για ντεκολορασιόν μαλλιών
  • Η ξανοιχτική σκόνη φωτίζει αποτελεσματικά τα ξανθά μαλλιά, εξουδετερώνει τους κιτρινωπούς τόνους της βαφής ή μπορεί να ξανοίξει άμεσα τα σκούρα μαλλιά κατά 1 έως 2 τόνους. Υπάρχουν ειδικοί τύποι σκόνης ξανοίγματος, χάρη στους οποίους μπορείτε να ξανοίξετε σταδιακά και με ήπιο τρόπο τα μαλλιά σας έως και 9 τόνους.
  • Η ξανοιχτική κρέμα μαλλιών σας δίνει τη δυνατότητα να καλύψετε τα πρώτα λευκά ταυτόχρονα με το ξάνοιγμα. Επιλέξτε μια ξανοιχτική κρέμα με χρωστικές που καλύπτουν υπέροχα την κάθε τρίχα και συμβάλλουν στην αποκατάσταση των χρωστικών που λείπουν.
  • Το ombré ξανοιχτικό μαλλιών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε με ήπιο τρόπο ομαλή μετάβαση ανάμεσα στις αποχρώσεις καθώς και φυσικό αποτέλεσμα ξανοίγματος στις άκρες των μαλλιών.
  • Το αφαιρετικό βαφής μαλλιών απομακρύνει τα υπολείμματα χρωστικών από διάφορες ημιμόνιμες βαφές και αφαιρεί τις ανεπιθύμητες και ξεθωριασμένες αποχρώσεις από τα μαλλιά.

Ντεκαπάζ μαλλιών

Το ντεκαπάζ αφαιρεί όλες τις χρωστικές ουσίες των μαλλιών Εάν επιθυμείτε να μετατρέψετε τα σκούρα σας μαλλιά σε μια ξανθή χαίτη, απαιτείται πλήρης αποχρωματισμός των μαλλιών. Ωστόσο, τα αποχρωματισμένα μαλλιά χρειάζονται εντατική φροντίδα, καθώς η δομή της τρίχας μπορεί να γίνει πορώδης και πολύ εύθραυστη. Για τον αποχρωματισμό των μαλλιών, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη τεχνολογία plex, η οποία συμβάλλει στην επαρκή θρέψη και προστασία των μαλλιών αποτρέποντας τη φθορά τους. Εάν τα μαλλιά σας είναι πολύ σκούρα κι επιρρεπή στη φθορά κι επιθυμείτε να αλλάξετε ριζικά το χρώμα τους, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός κομμωτηρίου.

Επιλέξτε το καλύτερο ντεκαπάζ μαλλιών στη notino.gr και απολαύστε μαλλιά με όμορφες μελί αποχρώσεις, ψυχρό πλατινέ ξανθό χρώμα ή κομψό στιλ ombré!