Αφαιρετικό βαφής μαλλιών

Ξεφορτωθείτε τους ανεπιθύμητους λεκέδες στο δέρμα μετά το βάψιμο ή διορθώστε την απόχρωση των μαλλιών σας που δεν σας ικανοποιεί. Με τον αποχρωματιστή βαφής μαλλιών, το ατυχώς επιλεγμένο χρώμα δεν χρειάζεται πλέον να σας ανησυχεί. Και το αφαιρετικό βαφής μαλλιών από το δέρμα απομακρύνει εύκολα κάθε σταγόνα βαφής που κολλάει στο πρόσωπο, τα χέρια ή το τριχωτό της κεφαλής σας κατά τη βαφή.

Αποχρωματιστής βαφής μαλλιών

Το κλασικό ξάνοιγμα μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα τα μαλλιά σας. Επομένως, δοκιμάστε έναν αποχρωματιστή βαφής μαλλιών, ο οποίος διατηρεί την ποιότητα της δομής των μαλλιών, αλλά ταυτόχρονα τα απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες αποχρώσεις. Επιπλέον, ο αποχρωματιστής βαφής μπορεί να θρέψει τα μαλλιά και να τα προετοιμάσει για περαιτέρω βάψιμο.

Αφαιρετικό βαφής μαλλιών από το δέρμα

Ταλαιπωρείστε μετά από κάθε βάψιμο, πώς να αφαιρέσετε τη βαφή των μαλλιών από το δέρμα γρήγορα και με ασφάλεια; Βασιστείτε στα απαλά αφαιρετικά βαφής που απομακρύνουν εύκολα τη βαφή μαλλιών από τα χέρια και το πρόσωπο. Δοκιμάστε πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού ή τονωτικά καθαρισμού που θα συνεργαστούν εύκολα με τη βαφή στο δέρμα.

Η συμβουλή μας: Πριν από το βάψιμο, απλώστε στο δέρμα γύρω από τα μαλλιά μια προστατευτική κρέμα ενάντια στον χρωματισμό του δέρματος ή τουλάχιστον μια κανονική κρέμα ημέρας. Χάρη σε αυτές, η βαφή δεν προσκολλάται στο δέρμα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το χρωματισμό.