Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΙΤΙΑΣ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ)

Δεν επιλέξατε σωστά; Μαζί μας δεν χρειάζεται να φοβάστε να επιλέξετε αρώματα και καλλυντικά. Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση εντός 90 ημερών χωρίς να αναφέρετε καμία αιτία.

Σε ποια περίπτωση μπορώ να υπαναχωρήσω από τη σύμβαση χωρίς να αναφέρω καμία αιτία;

Μπορείτε να επιστρέψετε κάθε προϊόν που αγοράσατε στο κατάστημά μας. Εξαίρεση αποτελούν προϊόντα που

α) Προσαρμόστηκαν ή κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας (π.χ. συσκευασία με εγχάραξη)

β) Δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγιεινής (π.χ. συσκευασία καλλυντικών που έχει ανοιχτεί και άλλα προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα)

Σε περίπτωση που επιλέξετε συσκευασία δώρου ή οικολογική συσκευασία των προϊόντων, δεν είναι δυνατή η υπαναχώρηση από τη σύμβαση που αφορά στην υπηρεσία συσκευασίας δώρου ή οικολογικής συσκευασίας από τη στιγμή που τα προϊόντα συσκευάζονται και συνεπώς η υπηρεσία παρέχεται. Λάβετε υπόψη ότι προβαίνουμε στη συσκευασία των προϊόντων άμεσα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επιπλέον, δεν είναι δυνατή η υπαναχώρηση από τη σύμβαση στην περίπτωση συσκευασίας δώρου όταν τα προϊόντα έχουν ήδη συσκευαστεί. Λάβετε υπόψιν ότι είστε νομικά υπεύθυνοι για τη μείωση της αξίας των προϊόντων ως αποτέλεσμα του χειρισμού των προϊόντων με τρόπο διαφορετικό απ΄ ότι είναι αναγκαίο για να εξοικειωθείτε με τη φύση, τις ιδιότητες και τη λειτουργικότητα των προϊόντων (π.χ. εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα άρωμα αφού το δοκιμάσετε). Ως εκ τούτου, σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να σας επιστρέψουμε μόνο ένα κατά αναλογία ποσό.

Ποια είναι η διαδικασία υπαναχώρησης από τη σύμβαση χωρίς την αναφορά αιτίας;

Οφείλετε να μας ενημερώσετε σχετικά με την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση εντός 90 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Η πιο κατάλληλη επιλογή είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο 21123 41002. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το έντυπο υπαναχώρησης από τη σύμβαση, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οφείλετε να αποστείλετε τα προϊόντα άμεσα ή το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία υπαναχώρησης στην διεύθυνση Kristýna Pechanová, Expandeco - NOTINO, Γαλαξειδίου 40 Μοσχάτο 183 45 Αθήνα. Σε περίπτωση που στο πλαίσιο της σύναψης σύμβασης παραλάβατε από το κατάστημά μας επιπλέον προϊόντα δωρεάν («δώρο»), είναι απαραίτητη η επιστροφή και του συγκεκριμένου δώρου.

Θα σας επιστρέψουμε το ποσό αγοράς το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία υπαναχώρησης. Ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο, έχουμε το δικαίωμα να καθυστερήσουμε την πληρωμή έως ότου μας επιστρέψετε τα προϊόντα. Εάν υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση εντός 14 ημερών από την παράδοση των προϊόντων, έχετε επιπλέον δικαίωμα επιστροφής των εξόδων μεταφοράς που αντιστοιχούν στον φθηνότερο τρόπο μεταφοράς που προσφέρουμε.

Επικοινωνία

Θα απαντήσουμε ευχαρίστως σε οποιεσδήποτε απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την υπαναχώρηση από τη σύμβαση χωρίς την αναφορά αιτίας μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο 21123 41002.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Γράψτε μας μήνυμα.
Με την αποστολή, η εταιρεία Notino s.r.o. θα επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με σκοπό την εξέταση του αιτήματός σας βάσει έννομου συμφέροντος. Έχετε το δικαίωμα να αντικρούσετε. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην .