Βαφές μαλλιών Schwarzkopf Professional

Κορυφαία σε πώληση

Απολαύστε την πολυτελή φροντίδα που προσφέρουν οι βαφές μαλλιών Schwarzkopf. Αυτά τα επαγγελματικά καλλυντικά μαλλιών προσφέρουν διάφορα είδη προϊόντων για διάφορες χρήσεις.

Ψάχνετε υψηλής ποιότητας κρέμα για το ξάνοιγμα μαλλιών, σπρέι με χρώμα, μόνιμη ή προσωρινή βαφή; Όλα τα προϊόντα Schwarzkopf εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα για οποιοδήποτε σκοπό τα επιλέξετε - κάλυψη γκρίζων μαλλιών, τονισμός του φυσικού χρώματος των μαλλιών ή πλήρης αλλαγή χρώματος. Εσείς αποφασίζετε. Στοιχηματίστε στην ποιότητα που προσφέρει η κάθε βαφή μαλλιών Schwarzkopf Professional στην προσφορά μας.

Τρόπος χρήσης βαφών μαλλιών Schwarzkopf

Κατά τη διαδικασία βαφής μαλλιών, μην υποτιμάτε το τεστ ευαισθησίας και τις πιθανές αλλεργικές δερματικές αντιδράσεις. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα βαφής στο χέρι ή στην επιδερμίδα πίσω από το αυτί και περιμένετε να εξακριβώσετε αν θα εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση. Συνιστούμε να εκτελέσετε το τεστ 48 ώρες πριν το βάψιμο και να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες.

Θέλετε να προστατεύσετε το νέο σας χρώμα; Δοκιμάστε ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και απολαύστε λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας!