Ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά

Έχετε επιλέξει
  • Ατίθασα μαλλιά
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   14
  •   1
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Τα μαλλιά σας φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι συνεχώς μπερδεμένα και δεν κρατάνε ποτέ το χτένισμα που επιθυμείτε; Η φροντίδα για τα ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στις οποίες πρέπει να εστιάσετε. Πάνω απο όλα, αποφύγετε το υπερβολικό τρίψιμο με την πετσέτα, το στέγνωμα με ζεστό αέρα και το συχνό βάψιμο μαλλιών. Το σωσττό κούρεμα και η χρήση των ειδικών προϊόντων μαλλιών είναι επίσης σημαντικά.

Χρησιμοποίηστε ένα σαμπουάν για ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά με ένα εξομαλυντικό αποτέλεσμα που θα δώσει απαλότητα και την ομαλότητα στα μαλλιά σας. Η χρήση ενός κοντίσιονερ ή μίας μάσκας μετά το πλύσιμο που περιέχει λιπίδια και κερατίνη είναι απαραίτητη για να θρέψει και να μαλακώσει τα μαλλιά σας έντονα. Τα μαλλιά σας θα είναι ευκολοχτένιστα πιο λεία και λαμπερά.

Για την τελική πινελιά με το styling μαλλιών, χρησιμοποίηστε ένα σπρεϊ,  εξομαλιντικό κοντίσιονερ, αφρό ή βάλσαμο διαμόρφωσης. Δοκιμάστε ειδικά προϊόντα στο notino.gr για ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά από ένα ευρύ φάσμα. Προσφέρουμε σαμπουάν, μαλακτικά, μάσκες και προϊόντα styling από τις κορυφαίες μάρκες όπως: Orofluido, Aésop, L´Oréal Professionel, Kérastase σε εξαιρετική ποιότητα και τιμές.