Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Schwarzkopf Professional

Σχετικά με την επωνυμία Schwarzkopf Professional

Η επαγγελματικότητα και το πάθος για τα μαλλιά χαρακτηρίζουν την Schwarzkopf Professional για περισσότερα από 100 χρόνια. Η εταιρεία κατανοεί απόλυτα και σε βάθος τα μαλλιά ενώ ξέρει πώς να τα φροντίζει για να είναι υγιή και όμορφα σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

 

Η παγκοσμίως επιτυχημένη και δυναμική επωνυμία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα σε ένα μικρό φαρμακείο του Βερολίνου όπου εργαζόταν ο χημικός Hans Schwarzkopf. Τα προϊόντα για τα μαλλιά που ανέπτυξε διακρίνονταν για τις καινοτόμες τεχνολογίες τους και προκάλεσαν επανάσταση στον τομέα της περιποίησης των μαλλιών. Η καινοτομία, η ποιότητα και η δημιουργικότητα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας μέχρι και σήμερα.

Η Schwarzkopf Professional έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, κατέχει 7600 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της βρίσκονται οι βαφές μαλλιών Schwarzkopf Professional. Η συνεργασία με κομμωτές παγκοσμίου φήμης στον τομέα της βαφής μαλλιών κάνει τα συγκεκριμένα προϊόντα ασυναγώνιστα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου