Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Garnier

Σχετικά με την μάρκα Garnier

α καλλυντικά Garnier είναι μέρος της ζωής ανδρών και γυναικών σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από έναν αιώνα. Η Garnier ιδρύθηκε στη Γαλλία και σταδιακά έγινε μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες καλλυντικών.

 


Η ιστορία της αρχίζει το 1904 όταν ο κομμωτής Alfred Amour Garnier δημιούργησε το πρώτο φυτικό τονωτικό για μαλλιά, το οποίο έγινε σύντομα bestseller. Το 1960 εμφανίστηκε η πρώτη βαφή μαλλιών της Garnier για οικιακή χρήση και οι γυναίκες άρχισαν να αντιμετωπίζουν τα μαλλιά τους σαν αξεσουάρ μόδας. Ανάμεσα στα προϊόντα που έγιναν άμεσα δημοφιλή ανήκει το μικυλλιακό νερό Garnier micellar water και το τζελ καθαρισμού Garnier Pure Active.
Η Garnier πάντα γνωρίζει τις απαιτήσεις των πελατών της κι έτσι τα προϊόντα της καθρεφτίζουν τις ανάγκες τους σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών. Τα προϊόντα Garnier products έχουν πραγματικά αποτελέσματα, είναι προσιτά και διευκολύνουν την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά της, η Garnier είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία που διατίθεται σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου