Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Curaprox

Σχετικά με την Curaprox

 Γνωρίζετε ότι τα υγιή δόντια και ούλα είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική υγεία του σώματός μας; Η ελβετική εταιρεία Curaprox το γνωρίζει σίγουρα. Ειδικεύεται στην στοματική υγιεινή για περισσότερα από 40 χρόνια και τα προϊόντα της είναι αποτελεσματικά. Δοκιμάστε τις οδοντόβουρτσες και άλλα κορυφαία βοηθήματα της οδοντικής φροντίδας που αγαπάει όλος ο κόσμος.

 Σε συνεργασία με επαγγελματίες της οδοντικής υγιεινής, η εταιρεία σχεδιάζει τα καλύτερα προϊόντα στοματικής φροντίδας από το 1972. Η θρυλική πλέον οδοντόβουρτσα Curaprox είναι απλή αλλά αποτελεσματική. Αντί για τις συνήθεις ίνες νάιλον χρησιμοποιούνται οι εξαιρετικά μαλακές, κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ίνες CUREN®, οι οποίες έχουν επιπλέον ευθεία κοπή και υψηλή πυκνότητα. Η πυκνότητα ποικίλει ανάλογα με τον τύπο της οδοντόβουρτσας. Μια από τις πιο δημοφιλείς είναι η εξαιρετικά απαλή οδοντόβουρτσα Curaprox 5460, που εξασφαλίζει απαλή φροντίδα και στα πιο ευαίσθητα ούλα.

  Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν επίσης οδοντόκρεμα Curaprox και μεσοδόντια βουρτσάκια Curaprox, όπου μπορείτε με μερικές κινήσεις να καθαρίσετε απόλυτα τα δόντια σας. Αν εξακολουθείτε να διστάζετε, σίγουρα θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας οι οδοντόβουρτσες με τον παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο σχεδιασμό καθώς και οι ειδικές εκδόσεις για τα Χριστούγεννα ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου