Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κωδικοί προσφοράς & Κουπόνια Notino

 

Κωδικός προσφοράς - Κουπόνι Notino

 

Ψάχνετε ακόμα πιο οικονομικές τιμές; Παρά το γεγονός ότι οι τιμές της Notino είναι ήδη από τις χαμηλότερες της αγοράς δίχως εκπτώσεις και κουπόνια, πάντα κρύβουμε ειδικές προσφορές και εκποιήσεις στο μανίκι μας, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε περισσότερη οικονομία, αρκεί να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά.

 

Πώς αποκτώ κωδικό προσφοράς;

Στέλνουμε εκπτωτικούς κωδικούς σε εγγραμμένους πελάτες μας ως ευγνωμοσύνη για τις αγορές τους, όπως και τους συμπεριλαμβάνουμε στα ενημερωτικά μας δελτία ή τους αναρτούμε στα μέσα μαζικής δικτύωσής μας. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και αποκτήστε πρόσβαση σε ειδικές προσφορές, νέες αφίξεις και εκποιήσεις - εναλλακτικά ακολουθήστε μας στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Πώς αποκτώ δωρο-κουπόνι;

Δεν είναι πάντα εύκολο να διαλέξετε το σωστό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά όταν πρόκειται για αρώματα και καλλυντικά. Μην ανησυχείτε - απλά αγοράστε ένα δωρο-κουπόνι Notino και αφήστε τους να διαλέξουν ό,τι πραγματικά θέλουν, είτε άρωμα είτε καλλυντικό. Η αγορά δωρο-κουπονιού είναι εύκολη και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά. Το δωροκουπόνι έχει ισχύ για 12 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής του. Η αξία του δωροκουπονιού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες αγορές.

Πώς χρησιμοποιώ κωδικό προσφοράς ή δωρο-κουπόνι;

  • διαλέξτε τα προϊόντα σας και προσθέστε τα στο καλάθι των αγορών σας
  • εντοπίστε το πλαίσιο που αναγράφει Εισαγάγετε τον κωδικό κουπονιού η προσφοράς
  • εισαγάγετε τον κωδικό και πατήστε ΟΚ
  • ο κωδικός θα συμπεριληφθεί και η αξία του θα αφαιρεθεί από το συνολικό σας κόστος
  • ολοκληρώστε την παραγγελία ως συνήθως

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με το Notino δωρο-κουπόνι σας ή κωδικό προσφοράς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας!

Το Notino έχει νέες εκπτώσεις και ειδικές προσφορές κάθε μέρα. Αγοράστε έξυπνα και αποκτήστε κορυφαίας ποιότητας αρώματα και καλλυντικά οικονομικότερα.