Αρωματοθεραπεία

Κορυφαία σε πώληση

Χαλαρώστε και αφήστε το άρωμα να σας μεταφέρει σε ονειρεμένο κόσμο και να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Δοκιμάστε την αρωματοθεραπεία και απολαύστε τις καταπραϋντικές και θεραπευτικές της ιδιότητές! Τα αρώματα έχουν ευεργετική επίδραση στη ψυχή και στο σώμα ενώ μετά από μια δύσκολη μέρα μπορούν να σας χαρίσουν ηρεμία και ζωτικότητα. Επιπλέον, τα κατάλληλα αρώματα χρησιμεύουν στην πρόληψη ασθενειών.

Αγαπημένα αρώματα που χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία

Κάθε άρωμα έχει διαφορετική επίδραση. Επιλέξτε το άρωμα εκείνο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, διώχνει τις σκοτεινές σκέψεις και δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επιλέξτε αρωματικά κεριά, διαχυτές αρώματος, αιθέρια έλαια ή κεριά για λάμπα αρωμάτων ή μια καταλυτική λάμπα και απολαύστε την ξεκούραση που αξίζετε!

  • Λεβάντα - ηρεμεί, βοηθά στην αντιμετώπιση της ημικρανίας και της αϋπνίας
  • Λεμόνι - δημιουργεί αίσθημα ευφορίας, δρα κατά της κόπωσης και προωθεί τη δημιουργικότητα
  • Τριαντάφυλλο - προάγει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και της κατάθλιψης, επιπλέον δρα ως αφροδισιακό
  • Μανταρίνι - έχει χαλαρωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες, καταπολεμά τη θλίψη
  • Μέντα - αναζωογονεί και ενισχύει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου

Θέλετε να απολαύσετε την άνεση που προσφέρει η αρωματοθεραπεία στο μέγιστο; Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση. Η λάμπα αρωμάτων είναι ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο από μόνη της, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και άλλα αξεσουάρ όπως είναι τα πολλά μαξιλάρια ή ένα αγαπημένο βιβλίο.