Λεύκανση δοντιών

Κορυφαία σε πώληση

Θέλετε να έχετε ένα ελκυστικό χαμόγελο όπως οι αστέρες του Χόλιγουντ; Η λεύκανση των δοντιών στο σπίτι είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής μέθοδος λεύκανσης των δοντιών απαλά και χωρίς να επισκέπτεστε την καρέκλα του οδοντιάτρου. Μπορείτε εύκολα να καταφέρετε τη λεύκανση των δοντιών στο σπίτι και το αποτέλεσμα θα θαμπώσει τον καθένα που θα απολαύσει το χαμόγελό σας.

Πώς να λευκάνετε τα δόντια σας στο σπίτι

Μπορείτε να λευκάνετε εύκολα τα δόντια σας στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε για ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο είναι τα προϊόντα λεύκανσης δοντιών. Αυτά λειτουργούν με το να αποσυνθέτουν τις χρωστικές στην επιφάνεια των δοντιών και να ξανοίγουν το σμάλτο. Αν βιάζεστε να αποκτήσετε ένα λευκό χαμόγελο, το στυλό λεύκανσης των δοντιών και το σετ λεύκανσης δοντιών είναι τα ιδανικά για εσάς.

Αν ψάχνετε για μια απαλή λεύκανση των δοντιών, βασιστείτε σε ένα στοματικό διάλυμα λεύκανσης ή σε μια οδοντόκρεμα λεύκανσης. Θα αποκτήσετε λαμπερό αποτέλεσμα σύντομα και θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα σαν να χρησιμοποιήσατε το στυλό ή το σετ λεύκανσης δοντιών.

Οδοντόκρεμα λεύκανσης

Ο κύριος σκοπός της οδοντόκρεμας λεύκανσης είναι να απομακρύνει από την επιφάνεια του σμάλτου των δοντιών τις χρωστικές που προκαλούνται από τους καφέδες, το τσάι και το φαγητό, αποκαθιστώντας έτσι τη λευκή απόχρωση των δοντιών. Μπορείτε να επιλέξετε οδοντόκρεμα με φθόριο ή χωρίς φθόριο – αυτές περιέχουν φυσικά συστατικά (π.χ. μαύρος άνθρακας) που μειώνουν την οδοντική πλάκα τόσο αποτελεσματικά όσο και οι οδοντόκρεμες με φθόριο.

Ταινίες λεύκανσης των δοντιών

Οι ταινίες λεύκανσης είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση αντί για τις οδοντόκρεμες λεύκανσης, αλλά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και μαζί με αυτές. Εφαρμόστε τις ταινίες κάθε μέρα για 30 λεπτά σε καθαρά δόντια πριν πέσετε για ύπνο και για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων. Οι ταινίες λεύκανσης εφαρμόζονται εύκολα, δεν εισχωρούν στη στοματική κοιλότητα και δεν γλιστρούν.

Στυλό λεύκανσης για τα δόντια

Εάν θέλετε άμεσο αποτέλεσμα, ή εάν θέλετε να λευκάνετε μόνο μερικά δόντια σας, δοκιμάστε το στυλό λεύκανσης. Πριν τη χρήση, απλά πλύντε τα δόντια σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το τζελ λεύκανσης σε συγκεκριμένα δόντια με ένα βουρτσάκι. Αφήστε το τζελ να δράσει σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και στη συνέχεια ξεπλύνετε το στόμα σας με άφθονο νερό.

Σετ λεύκανσης δοντιών

Η λεύκανση δοντιών στο σπίτι ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη! Εάν δεν έχετε χρόνο για χάσιμο και θέλετε ένα επαγγελματικό και με διάρκεια αποτέλεσμα, δοκιμάστε το σετ λεύκανσης δοντιών. Ενώ κοιμάστε, το τζελ λεύκανσης με το απλικατέρ θα φροντίσει για τα όμορφα λευκά σας δόντια.

Το σετ περιέχει ένα διαμορφώσιμο απλικατέρ (μασελάκι) που προσαρμόζεται στον κάθε τύπο δοντιού. Έπειτα απλά γεμίζετε το απλικατέρ με τζελ λεύκανσης και πηγαίνετε για ύπνο.

Φυσική λεύκανση δοντιών

Η απαλή λεύκανση δοντιών είναι στην μόδα. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικά και θέλετε φυσικό τρόπο λεύκανσης των δοντιών σας, τότε η μαύρη οδοντόκρεμα λεύκανσης ή η φυσική πούδρα λεύκανσης των δοντιών θα σας βοηθήσουν.

Διαλέξτε τα καλύτερα προϊόντα λεύκανσης των δοντιών από τις αξιόπιστες επωνυμίες Swissdent, Καλλυντικά Opalescence ή Splat.