Σχετικά με την εταιρεία Dior

Dior – το αθάνατο σύμβολο κομψότητας, ομορφιάς και θηλυκότητας. Ανήκει στις πιο αποκλειστικές γαλλικές εταιρείες και ιδρύθηκε από τον Christian Dior το 1946. Η πρώτη του κολεξιόν «New Look» ήταν επαναστατική και έμεινε στην ιστορία της μόδας. Το πρώτο άρωμα Dior ακολούθησε σύντομα. Ο Christian εμπνεύστηκε από την αδελφή του και το ονόμασε Miss Dior.

 

Τα αρώματα Dior είναι στενά συνδεδεμένα με τη Γαλλία. Η περιοχή της Provence και της πόλης Grasse στάθηκαν για τον Dior ατέλειωτη πηγή έμπνευσης. Έλεγε ότι στο μέρος εκείνο αισθανόταν εξίσου σχεδιαστής μόδας και αρωματοποιός. Η Grasse βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία ανάμεσα στη θάλασσα και στις οροσειρές. Ακόμα και σήμερα, η εταιρεία Dior καλλιεργεί εκεί γιασεμί και τριαντάφυλλο - μοναδικά λουλούδια με εξαιρετικά αρώματα.

Τα αρώματα Dior δημιουργούνται στα καινοτόμα εργαστήρια της εταιρείας στο Παρίσι, με τη χρήση περισσότερων από 2500 πρώτων υλών. Τα συστατικά επιλέγονται προσεκτικά από τους καλύτερους παραγωγούς σε όλο τον κόσμο. Τα κλασικά αρώματα συμπληρώνονται με τα εκλεπτυσμένα, αυθεντικά και ραφινάτα αρώματα της Dior Private Collection, τα οποία είναι χειροποίητα και στην παραγωγή τους δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην παραδοσιακή τέχνη της αρωματοποιίας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Κορυφαία σε πώληση