Βαφή μαλλιών στο σπίτι

Έχετε επιλέξει
  • Βαφή μαλλιών στο σπίτι
Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Ψάχνετε τρόπο για να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά και να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας χωρίς να ξοδεύετε χρήματα στα κομμωτήρια; Εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο και δοκιμάστε τις βαφές μαλλιών για βαφή στο σπίτι. Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν άμεσα εκθαμβωτικά λαμπερό χρώμα.

Αποκτήστε απαλά μαλλιά με λαμπερό χρώμα χωρίς να επισκεφθείτε το κομμωτήριο. Η βαφή μαλλιών στο σπίτι γίνεται εύκολα και γρήγορα. Για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε, αρκεί να επιλέξτε από τις βαφές σε μορφή τζελ, τα χρωμοσαμπουάν και τις βαφές μαλλιών που προσφέρουμε. Θα καταφέρετε να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά, να επιλέξετε πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο τόνο ή να αναζωογονήσετε το φυσικό τους χρώμα χωρίς πρόβλημα.

Εξίσου σημαντικά είναι τα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια στο χρωματικό αποτέλεσμα.

Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας εύκολα και με ασφάλεια

Πάντα να διαβάζετε προσεκτικά και να ακολουθείτε τις οδηγίες. Όταν βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι μην αμελήσετε να κάνετε το τεστ ευαισθησίας του δέρματος. Εφαρμόστε βαφή αρχικά στο χέρι σας και περιμένετε περίπου 48 ώρες. Χάρη στο τεστ μπορείτε να προλάβετε οποιαδήποτε αλλεργική δερματική αντίδραση στο κεφάλι.

Προετοιμαστείτε προσεκτικά πριν από το βάψιμο των μαλλιών. Εκτός από την επαρκή ποσότητα της βαφής δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μερικές συμβουλές για τη διαδικασία της βαφής:

  • Κρέμα προσώπου για πιο εύκολη απομάκρυνση της βαφής από το δέρμα.
  • Παλιά πετσέτα για να καλύψετε τους ώμους σας.
  • Προστατευτικά γάντια.

Όλοι μπορούν να καταφέρο