Γυναικείο ξύρισμα

Κορυφαία σε πώληση

Διαλέξτε τα πάντα για το γυναικείο ξύρισμα των ποδιών, της μασχάλης και της ευαίσθητης περιοχής σε ένα μέρος! Εδώ θα βρείτε χειροκίνητες και ηλεκτρικές γυναικεία ξυριστική μηχανή, γυναικεία ξυραφάκια μιας χρήσης και πρακτικά τρίμερ για το μπικίνι, με τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε τις τρίχες σας εύκολα και γρήγορα. Για ξύρισμα με χειροκίνητη ξυριστική μηχανή, βεβαιωθείτε ότι έχετε γυναικείο αφρό ξυρίσματος, λάδι ξυρίσματος ή απαλό τζελ ξυρίσματος για γυναίκες, που θα διευκολύνουν το ξύρισμα και θα αποτρέψουν τον ερεθισμό. Και για την μετέπειτα περιποίηση της επιδερμίδας, βασιστείτε σε καταπραϋντικά βάλσαμα και κρέμες για μετά το ξύρισμα για γυναίκες!

Πώς να ξυρίζετε τα πόδια σας

  • Η καλύτερη στιγμή για να ξυρίσετε τα πόδια σας είναι στο βραδινό σας μπάνιο ή ντους. Τότε οι τρίχες είναι πιο μαλακές και έτσι είναι ευκολότερο να αφαιρεθούν.
  • Εφαρμόστε τζελ ή αφρό ξυρίσματος για γυναίκες. Και απλώστε καλά.
  • Ακολουθήστε τη φορά ανάπτυξης των τριχών και αφαιρέστε όλες τις τρίχες. Ξεπλύνετε τη μηχανή μετά από κάθε σας κίνηση.
  • Τέλος, μην ξεχάσετε τα προϊόντα για μετά το ξύρισμα για γυναίκες. Μια κρέμα ή λάδι για μετά το ξύρισμα, θρέφει, μαλακώνει και πάνω απ’ όλα καταπραΰνει την επιδερμίδα.
  • Αν θέλετε να καθυστερήσετε την ανάπτυξη των τριχών, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα προϊόν επιβράδυνσης της ανάπτυξης των τριχών, το οποίο κάνει πιο αδύναμη τη ρίζα της τρίχας και εξασφαλίζει ένα λείο αποτέλεσμα για μεγαλύτερο διάστημα.

Μπορείτε να βρείτε το καλύτερο για το ξύρισμα και την αποτρίχωση της γυναίκας στο notino.gr!