Επιθέματα στήθους

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Δώρα και προσφορές

Επιθέματα στήθους για στεγνή αίσθηση κατά τον θηλασμό

Προστατέψτε τα ρούχα σας από το να λερωθούν. Τα επιθέματα στήθους για θηλασμό ή επιθέματα στήθους είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τις μητέρες που θηλάζουν. Εξασφαλίζουν διακριτική προστασία για τις ευαίσθητες θηλές και αποτρέπουν τη ροή ανεπιθύμητου γάλακτος στο σουτιέν ή στα ρούχα.

Είδη επιθεμάτων στήθους

Τα ταμπόν για σουτιέν είναι κατασκευασμένα από άνετο, απορροφητικό υλικό που αναπνέει διατηρώντας τις θηλές στεγνές και ζεστές και αποτρέποντας τον ερεθισμό των ευαίσθητων θηλών στο ύφασμα. Με τη βοήθεια της πρακτικής αυτοκόλλητης ταινίας τα επιθέματα θα κρατηθούν όμορφα στη θέση τους καθώς τα φοράτε.

  • Τα επιθέματα στήθους μίας χρήσης είναι κατασκευασμένα από πολύ απορροφητικό λεπτό υλικό και απλώς τα πετάτε μόλις γεμίσουν γάλα. Αυτό το είδος επιθεμάτων στήθους ταιριάζει σε κάθε τσάντα και τσάντα αλλαγής για μωρά και παρέχει διακριτική προστασία οπουδήποτε στο δρόμο.
  • Τα υφασμάτινα επιθέματα στήθους είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι ή μπαμπού που αναπνέουν, είναι πλενόμενα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά. Πλένετε πάντα τα υφασμάτινα επιθέματα στήθους πριν την πρώτη χρήση και μην χρησιμοποιείτε ποτέ μαλακτικό κατά το πλύσιμο διότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την απορροφητικότητά τους.
  • Τα κοχύλια συλλογής μητρικού γάλακτος από σιλικόνη είναι ένας ειδικός τύπος προστατευτικού και είναι κατασκευασμένα από λεπτή σιλικόνη. Τα επιθέματα στήθους από σιλικόνη εφάπτονται τέλεια στο στήθος κι έτσι προστατεύουν τις θηλές από την τριβή ενώ συγχρόνως συλλέγουν το επιπλέον μητρικό γάλα και αποτρέπουν από το να ρέει στα ρούχα.

Πόσο συχνά να αλλάζετε τα επιθέματα στήθους;

Κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων θηλασμού συστήνεται να αλλάζετε τα επιθέματα στήθους μετά από κάθε θηλασμό καθώς η παραγωγή γάλακτος δεν είναι ακόμη απολύτως σταθερή. Αφού περάσουν λίγες εβδομάδες, η παραγωγή γάλακτος προσαρμόζεται περισσότερο στις ανάγκες του μωρού κι έτσι αλλάζουμε τα επιθέματα ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες. Αλλάζετε πάντα τα επιθέματα στήθους όταν είναι πολύ λερωμένα και δεν εκτελούν πλέον τη λειτουργία τους επαρκώς.

Πώς να τοποθετώ σωστά τα επιθέματα στήθους

  • Αφαιρέστε το προϊόν από τη συσκευασία.
  • Αφαιρέστε την αυτοκόλλητη ταινία.
  • Τοποθετήστε το επίθεμα στήθους στο ύψος των θηλών.
  • Κολλήστε το επίθεμα στήθους στο σουτιέν με την αυτοκόλλητη ταινία.

Χρησιμοποιώντας διακριτικά επιθέματα στήθους δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για δυσάρεστους λεκέδες στα ρούχα σας κατά τη διάρκεια του θηλασμού ενώ η χρήση τους είναι πραγματικά πολύ εύκολη. Επιλέξτε επιθέματα στήθους μιας χρήσης ή πλενόμενα και απολαύστε μια στεγνή και άνετη αίσθηση κατά τους πρώτους μήνες του θηλασμού.