Περιποίηση της περιοχής των ματιών

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Για ποιον;
Αξιολόγηση
  •   45
  •   15
  •   6
  •   5
Κορυφαία σε πώληση

Δώστε ένα τέλος στις ρυτίδες στα μάτια ή στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Η κατάλληλη περιποίηση της περιοχής των ματιών μπορεί να ανανεώσει εντυπωσιακά την εμφάνισή σας. Κρέμες ματιών, τζελ ή μάσκες μπορούν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων στην περιοχή των ματιών – από τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια έως τους κύκλους κάτω από τα μάτια και τα πεσμένα βλέφαρα.

Πώς να περιποιείσετε την περιοχή των ματιών

  • Η πρόληψη είναι το κλειδί. Εστιάστε στη σωστή αφαίρεση του μακιγιάζ και στον καθαρισμό της επιδερμίδας.
  • Οι κρέμες ματιών, τα τζελ και τα λάδια είναι ιδανικά για τις πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια και την καθημερινή περιποίηση.
  • Για επιπλέον θρέψη, περιποιηθείτε κάπου κάπου τον εαυτό σας με μια μάσκα ματιών ή με τζελ επιθέματα ματιών.
  • Για το πρήξιμο γύρω από τα μάτια, τις πιο βαθιές ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια διαλέξτε έναν πιο δυνατό σύμμαχο με τη μορφή ενός ορού ματιών.

Αντιρυτιδικές κρέμες

Οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται γύρω στα τριάντα. Εάν σκοπεύετε να τις μειώσετε, διαλέξτε μια αντιρυτιδική κρέμα που περιέχει ενεργά πεπτίδια που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου.

Εάν θέλετε να αποδώσει στο μέγιστο η περιποίηση των ματιών σας, εστιάστε στις κρέμες ματιών για τη νύχτα με ρετινόλη, ρεσβερατρόλη και υαλουρονικό οξύ. Ιδανικές για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είναι οι κρέμες ματιών με βιταμίνες C και K που θα φωτίσουν τα μάτια σας ξανά.

Ορός για τα μάτια

Οι οροί για τα μάτια είναι παρόμοιοι με τους ορούς για την επιδερμίδα. Η σύνθεσή τους είναι πιο συμπυκνωμένη κι έτσι παρέχουν καλύτερα αποτελέσματα από τις κρέμες ματιών. Η σύνθεση είναι απαλή κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν ερεθισμούς. Μπορείτε να διαλέξετε έναν ορό για τους κύκλους κάτω από τα μάτια, για την καταπολέμηση των ρυτίδων κάτω από τα μάτια ή για το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τον ορό ματιών σε συνδυασμό με την κρέμα ματιών για ώριμη επιδερμίδα.

Μάσκα για τα μάτια

Θέλετε να κάνετε κάτι επιπλέον για την περιοχή των ματιών σας και να εξασφαλίσετε περισσότερη θρέψη και ενυδάτωση; Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια μάσκα για τα μάτια. Αυτή θα σας εξασφαλίσει ένα πιο βαθύ και ορατό αποτέλεσμα. Η κρεμώδης μάσκα για τα μάτια είναι ιδανική για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Τα τζελ επιθέματα κάτω από τα μάτια θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Στο notino.gr θα βρείτε τους καλύτερους συμμάχους για την περιοχή των ματιών. Δοκιμάστε ενυδατικές κρέμες ματιών για την ξηρή περιοχή των ματιών, κρέμες για την ανόρθωση των βλεφάρων, κρέμες για τους κύκλους κάτω από τα μάτια, αντιρυτιδικούς ορούς ματιών και πολλά περισσότερα σε εξαιρετικές τιμές!