Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Yankee Candle

Yankee Candle

Η ιδέα των κεριών Yankee Candle γεννήθηκε το 1969 όταν ο Mike Kittredge χάρισε στη μητέρα του ένα χειροποίητο διακοσμητικό κερί για τα Χριστούγεννα. Όλοι ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα οπότε ο Mike συνέχισε να φτιάχνει κεριά. Χάρη στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν, σύντομα μετέφερε την παραγωγή από το γκαράζ του σε ένα παλιό χαρτοποιείο και ίδρυσε την εταιρεία Yankee Candle.

Από την πρώτη στιγμή που ανάβουν μέχρι να καούνε πλήρως, τα κεριά Yankee Candle αναδύουν ένα υπέροχο, διαρκές και καθαρό άρωμα που συμπληρώνει τέλεια κάθε εσωτερικό χώρο. Τα κεριά περιέχουν υψηλές ποσότητες αρωματικών ελαίων και φυσικών εκχυλισμάτων. Κάθε ένα από τα αρώματα αποτυπώνει πιστά το συστατικό, τον τόπο ή την εμπειρία που το ενέπνευσαν. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο σπίτι σας - χαλαρωτική, εορταστική ή αναζωογονητική - εξαρτάται μόνο από την επιλογή σας.

Τα προϊόντα αυτής της επωνυμίας είναι δώρα που εκτιμούν όλοι. Αγαπημένη είναι η χριστουγεννιάτικη σειρά Yankee Candle καθώς και τα κεριά Yankee Candle, τα σετ δώρου Yankee Candle και τα αρωματικά αυτοκινήτου Yankee Candle.

Σήμερα, η επωνυμία είναι ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής αρωματικών κεριών και αρωματικών χώρου. Μπορείτε να βρείτε προϊόντα της σε 20 χώρες ανά τον κόσμο ενώ μόνο στις ΗΠΑ έχει πάνω από 18 000 καταστήματα. Και όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα δώρο για τη μητέρα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου