Μολύβι ματιών

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   15
  •   4
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Kajal, λευκά και αδιάβροχα μολύβια

Τονίστε το βλέμμα σας με το καλύτερο μολύβι ματιών! Στο κατάστημά μας θα βρείτε αυτό που αναζητάτε είτε πρόκειται για λευκό μολύβι ματιών που φωτίζει το βλέμμα, είτε kajal μολύβι ματιών για smokey eye μακιγιάζ ή αδιάβροχο μολύβι ματιών για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πώς να επιλέξετε μολύβι ματιών

Σημαντική είναι η σκληρότητα του μολυβιού. Με ένα πιο σκληρό μολύβι μπορείτε να αντικαταστήσετε το κλασικό λάινερ ματιών και να σχεδιάσετε γραμμή με ακρίβεια. Ένα πιο μαλακό kajal μολύβι ματιών σβήνει πιο εύκολα και, γι’ αυτό το λόγο, είναι κατάλληλο για μακιγιάζ smokey eye. Οι γραμμές που σχεδιάζονται με kajal μολύβι ματιών είναι συνήθως πιο έντονες και διαρκούν περισσότερο.

Εάν πρόκειται να πάτε στο κολυμβητήριο ή να περπατήσετε στη βροχή, επιλέξτε το καλύτερο αδιάβροχο μολύβι ματιών, που δεν μουτζουρώνει από το νερό ή τα δάκρυα. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών σας με μια αδιάβροχη μάσκαρα και δημιουργήστε ένα look που δεν θα σας προδώσει. Για ευαίσθητα μάτια, επιλέξτε ένα υποαλλεργικό μολύβι ματιών χωρίς ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς.

Χρώματα μολυβιού ματιών

Όταν αποφασίσετε ποιος τύπος μολυβιού σας ταιριάζει περισσότερο, ακολουθεί η επιλογή του χρώματος:

  • Το μαύρο μολύβι ματιών είναι ένα κλασικό προϊόν. Με το σωστό μολύβι μπορείτε να δημιουργήσετε γοητευτικό βλέμμα μόλις με μία κίνηση.
  • Το καφέ μολύβι ματιών τονίζει τα μάτια πιο διακριτικά από το μαύρο. Προσδίδει πιο φυσική όψη και είναι πιο κατάλληλο για τις ξανθιές.
  • Το λευκό μολύβι ματιών διευρύνει οπτικά το μάτι. Μπορείτε, για παράδειγμα, να το χρησιμοποιήσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού ή κατά μήκος των βλεφαρίδων του κάτω βλεφάρου.
  • Ένα ροζ, πράσινο ή μπλε μολύβι ματιών σας επιτρέπει να πειραματιστείτε και να απελευθερώσετε τη φαντασία σας. Εφόσον επιθυμείτε να χαρίσετε χρώμα στο μακιγιάζ σας αλλά δεν διαθέτετε το κατάλληλο μολύβι, μπορείτε να χρησιμοποιήστε ένα στενό πινέλο μακιγιάζ και να σχεδιάσετε τη γραμμή εφαρμόζοντας σκιά ματιών.

Τι είναι απόλυτα απαραίτητο

Η σχεδίαση της γραμμής με ακρίβεια είναι το κλειδί της επιτυχίας! Επομένως, μην ξεχνάτε την ξύστρα για μολύβια ματιών που δημιουργεί τέλεια μύτη στο μολύβι. Ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρει το κατάστημά μας, θα βρείτε και μολύβια ματιών με ενσωματωμένη ξύστρα.

Επιλέξτε νέο μολύβι ματιών Clinique, Rimmel ή Bourjois και απολαύστε τέλειο κι εντυπωσιακό μακιγιάζ!