Περίγραμμα χειλιών

Κορυφαία σε πώληση

Ανακαλύψτε τα καλύτερα μολύβια για περίγραμμα των χειλιών

Τονίστε την ομορφιά των χειλιών σας! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη επιδεξιότητα και το σωστό μολύβι περιγράμματος. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλεια μακιγιαρισμένα χείλη στα οποία θα είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς.

Γιατί να χρησιμοποιείτε περίγραμμα των χειλιών;

  • ✓ Βοηθά να διορθώσετε το μέγεθος των χειλιών.
  • ✓ Βελτιώνει τη συμμετρία των χειλιών
  • ✓ Φιξάρει το κραγιόν και αποτρέπει το μουτζούρωμα.

Διάφανο μολύβι περιγράμματος για τα χείλη

Δεν σας αρέσει το κλασικό περίγραμμα ή απλά θέλετε να φιξάρετε το κραγιόν; Στην περίπτωση αυτή ένα διάφανο περίγραμμα θα σας βοηθήσει, καθώς δημιουργεί μια διάφανη γραμμή γύρω από τα χείλη. Αυτό αποτρέπει το μουτζούρωμα του κραγιόν κι επιπλέον είναι κατάλληλο για όλα τα χρώματα κραγιόν.

Μερικά διάφανα περιγράμματα είναι παράλληλα και ενυδατικά. Άλλα εξισορροπούν τις γραμμές και γεμίζουν τις λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη. Αυτό κάνει τα χείλη να μοιάζουν πιο λεία και γεμάτα όγκο.

Μολύβια περιγράμματος: αδιάβροχα, με μεταλλικά στοιχεία και 2 σε 1

Ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μακιγιάζ που θα διαρκεί όλη την ημέρα; Βασιστείτε σε ένα περίγραμμα για τα χείλη μακράς διάρκειας. Χάρη στην ειδική σύνθεση, τα χείλη σας θα μοιάζουν μακιγιαρισμένα όλη την ημέρα.

Πάτε για μπάνιο ή σκοπεύετε να πιείτε ποτά στο πάρτι όλο το βράδυ; Το αδιάβροχο μολύβι για περίγραμμα είναι ιδανικό για εσάς.

Κι αν αγαπάτε το πρακτικό μακιγιάζ, δοκιμάστε κραγιόν και περίγραμμα σε ένα! Και οι δύο πλευρές του μολυβιού έχουν την ίδια απόχρωση, κι έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνετε για κραγιόν και περίγραμμα στο ίδιο χρώμα.

Περίγραμμα για τα χείλη: 5 πρακτικές συμβουλές για τέλεια χείλη

  1. Για φυσικό αποτέλεσμα, διαλέξτε ένα μολύβι περιγράμματος στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν.
  2. Χρησιμοποιήστε αρχικά το μολύβι περιγράμματος για τα χείλη και στη συνέχεια το κραγιόν.
  3. Πάντα να ξεκινάτε από το κέντρο των χειλιών και να κατευθύνεστε προς τις γωνίες.
  4. Εφαρμόστε το περίγραμμα με κατεύθυνση από το κέντρο μέχρι να απλωθεί ομοιόμορφα.
  5. Για ακόμη μεγαλύτερα χείλη, εφαρμόστε λιπ γκλος στο κέντρο των χειλιών.

Έχουμε διαλέξει για εσάς τα καλύτερα υγρά, κρεμώδη, διάφανα και αδιάβροχα περιγράμματα για τα χείλη από τη L’Oréal Paris, Rimmel, Max Factor και άλλες διεθνούς φήμης επωνυμίες επαγγελματικού μακιγιάζ. Απλά διαλέξτε.