Κορεάτικα καλλυντικά

Η δημοφιλία των Κορεάτικων καλλυντικών έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Τα Κορεάτικα προϊόντα είναι αρκετά γνωστά για την υψηλή ποιότητα και την οικονομική τιμή τους. Η Κορεάτικη φροντίδα δέρματος διαφέρει σε πολλούς τομείς της παραδοσιακή φροντίδας που έχουμε συνηθίσει. Περιλαμβάνει πάνω από 12 διαφορετικά προϊόντα συγκαταλεγμένων έλαια προσώπου, αμπούλες θρέψης και ορούς για το δέρμα. Η Κορεάτικη μαύρη μάσκα και η Κορεάτικη ΒΒ κρέμα είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική τους ποιότητα!

 

Η Κορεάτικη προσέγγιση στα καλλυντικά είναι υπερήφανη για τον ύψιστο σεβασμό προς το δέρμα, διότι δεν χρησιμοποιούνται παραφίνες και η εστίαση γίνεται κυρίως σε ειδικά φυσικά συστατικά όπως τζίνσενγκ, σπόροι τσία, πατάτες ακόμη και έκκριμα σαλιγκαριού.

Στο notino.gr προσφέρουμε τις δημοφιλέστερες Κορεάτικες επωνυμίες καλλυντικών:

  • Τα καλλυντικά Missha περιέχουν καινοτόμα υλικά όπως οξέα φρούτων, ξυλάνθρακα ή εκχυλίσματα από θαλάσσια χλωρίδα. Πιθανότατα τα πιο δημοφιλή προϊόντα αυτής της επωνυμίας είναι οι μάσκες Missha Pure Source.
  • Η Κορεάτικη επωνυμία καλλυντικών Erborian συνδυάζει τις καλά φυλαγμένες, παλιές συνταγές με την τελευταία τεχνολογία. Δοκιμάστε τον ορό για το δέρμα Erborian Bamboo με ματ αποτέλεσμα.
  • Η Κορεάτικη επωνυμία Mizon έχει ήδη κατοχυρώσει έναν αριθμό από ευρεσιτεχνίες στον τομέα των καλλυντικών. Είναι αρκετά γνωστή για την χρήση εκκρίματος σαλιγκαριού, το οποίο ενθαρρύνει το δέρμα και αποτρέπει τις ρυτίδες. Προσφέρει αποτελεσματικές αντιρυτιδικές κρέμες και ορούς.
  • Η Steblanc χρησιμοποιεί τις καλύτερες σε ποιότητα υποαλλεργικές, μη τοξικές και καθαρές πρώτες ύλες. Για παράδειγμα, κατασκευάζει υψηλής ποιότητας μάσκες προσώπου με τζίνσενγκ, μαύρο άνθρακα, σκόνη μαργαριταριού και βασιλικό πολτό.

Δοκιμάστε τα εξαιρετικά προϊόντα επωνυμιών k-beauty κι εσείς!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Έχετε επιλέξει

  • Κορεάτικα καλλυντικά

Άνοιγμα φίλτρου Κλείσιμο φίλτρου

Εύρος τιμών

έως

Κορυφαία σε πώληση

12 3 11

12 3 4 5 11 Εμφάνιση επόμενου