Αντηλιακές κρέμες για παιδιά και μωρά

Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Πώς να διαλέξετε την καλύτερη αντηλιακή κρέμα για παιδιά;

Προστατέψτε την παιδική επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία με την καλύτερη αντηλιακή κρέμα για παιδιά κάθε φορά που βγαίνετε έξω. Όχι μόνο στις διακοπές σας δίπλα στη θάλασσα αλλά κάθε μέρα.

Η παιδική επιδερμίδα είναι όχι μόνο πιο ευαίσθητη, αλλά και αρκετά πιο λεπτή από των ενηλίκων και γι' αυτό το λόγο καίγεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Το κλασικό αντηλιακό για ενήλικες, που μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα, δεν αρκεί. Για ποιοτική προστασία της παιδικής επιδερμίδας, που θα αποτρέψει όχι μόνο τα ηλιακά εγκαύματα αλλά και τις δερματικές αρρώστιες, χρησιμοποιήστε ειδικά αντηλιακά σπρέι για παιδιά και αντηλιακές κρέμες για μωρά και βρέφη.

Πώς να διαλέγετε αντηλιακή κρέμα για παιδιά;

Τί να προσέχετε όταν διαλέγετε την καλύτερη αντηλιακή κρέμα για παιδιά;

  • Τον προστατευτικό παράγοντα – για την παιδική επιδερμίδα συστήνονται παιδικές αντηλιακές κρέμες με προστατευτικό παράγοντα τουλάχιστον 30, αλλά το ιδανικό είναι με SPF 50.
  • Την ανθεκτικότητα στο νερό – θα εκτιμήσετε αυτό το πρακτικό χαρακτηριστικό της παιδικής αντηλιακής κρέμας κυρίως στην πισίνα ή στη θάλασσα, όταν τα παιδιά τρέχουν από την παραλία στη θάλασσα και πάλι πίσω.
  • Τα συστατικά – οι ποιοτικές παιδικές αντηλιακές κρέμες δεν περιέχουν δυνητικά ερεθιστικές ουσίες. Η ιδανική αντηλιακή κρέμα για παιδιά δεν θα πρέπει να περιέχει αρώματα, συντηρητικά ή άλλα αλλεργιογόνα. Πιο ασφαλές είναι να διαλέγετε ένα φυσικό αντηλιακό ή αντηλιακό με μεταλλικά στοιχεία για παιδιά. Εάν το παιδί σας έχει ατοπική δερματίτιδα, διαλέξτε μια μη ερεθιστική αντηλιακή κρέμα για παιδιά με ατοπικό έκζεμα.

Τύποι παιδικής αντηλιακής κρέμας

Διαλέξτε από μια ευρεία ποικιλία αντηλιακών κρεμών για βρέφη και μωρά έως και πιο μεγάλα παιδιά που έχουν ήδη λιγότερο ευαίσθητη επιδερμίδα.

  • Οι αντηλιακές κρέμες για βρέφη και μωρά είναι απαραίτητα για τα μικρά σας, ακόμη κι αν βρίσκονται στη σκιά.
  • Οι παιδικές αντηλιακές κρέμες έχουν πιο πυκνή σύσταση και γι’ αυτό μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο να τις απλώσετε. Ωστόσο, χάρη στην πιο αργή απορρόφηση ελέγχετε τις περιοχές που θα την απλώσετε κι έτσι έχετε απόλυτη προστασία από τον ήλιο.
  • Τα αντηλιακά σπρέι για παιδιά εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα. Δεν είναι τόσο πυκνά όσο οι αντηλιακές κρέμες και γι’ αυτό χρειάζεται να τα απλώνετε πιο συχνά.

Η συμβουλή μας: Είτε διαλέξετε αντηλιακό γαλάκτωμα για παιδιά, είτε αντηλιακή κρέμα ή σπρέι, για παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε δύο με τρεις ώρες.

Διαλέξτε από μια ποικιλία αντηλιακών κρεμών για παιδιά La Roche-Posay, Bioderma ή Eucerin και απολαύστε τις μέρες έξω χωρίς να ανησυχείτε μήπως καείτε ή για δερματικά προβλήματα.