Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bumble and bumble

Bumble and bumble

 Καλλυντικά μαλλιών υψηλής ποιότητας, με τα οποία μπορείτε να πετύχετε όμορφα μαλλιά ακόμη και στην άνεση του σπιτιού σας, σχεδόν σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο. Αυτή είναι η αμερικανική επωνυμία Bumble and Bumble.

Ήταν το 1977, όταν ο κομμωτής Michael Gordon εκπλήρωσε το όνειρό του και άνοιξε το δικό του κομμωτήριο στη Νέα Υόρκη με το παιχνιδιάρικο και ελαφρώς τρελό όνομα Bumble and Bumble, το οποίο εξέφρασε επίσης την προσέγγισή του στην τέχνη της κομμωτικής. Στα μάτια του, ήταν κυρίως διασκέδαση, παιχνίδι καθώς και η ευκαιρία να κάνει την μοναδική προσωπικότητα του κάθε πελάτη να ξεχωρίσει.

Στο χαρτοφυλάκιο της επωνυμίας Bumble and Bumble, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη περιποίηση των μαλλιών σας. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το σαμπουάν Bumble and Bumble για μέγιστο όγκο μαλλιών Bumble and Bumble Thickening Shampoo, το λάδι για λάμψη και απαλότητα των μαλλιών Bumble and Bumble Invisible Oil ή το πρακτικό ξηρό σαμπουάν Bumble and Bumble, το οποίο θα σας σώσει όποτε δεν έχετε χρόνο να πλύνετε τα μαλλιά σας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου