Κατεστραμμένα μαλλιά

Έχετε επιλέξει
  • Κατεστραμμένα μαλλιά
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
  •   91
  •   19
  •   6
  •   1
  •   4
Κορυφαία σε πώληση

Έχετε διαχωρισμένα άκρα και τα μαλλιά σας σπάνε εύκολα! Πολλοί άνθρωποι σήμερα εχουν ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Αυτό προκαλείται από ένα κακό τρόπο ζωής, το συχνό βάψιμο μαλλιών, κρεπάρισμα μαλλιών, το σιδέρωμα και τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων για μαλλιά.

Αν δεν θέλετε να κάνετε το γνωστό βήμα όπως είναι το κούρεμα των κατεστραμμένων μαλλιών, αρχίστε να να φροντίζετε. Τα καλύτερα προϊόντα για τα κατεσραμμένα μαλλιά περιλαμβάνουν ήπια φροντίδα με επαρκή τροφή και ενυδάτωση. Επιλέξτε σαμπουάν για τα κατεστραμμένα μαλλιά που περιέχουν κερατίνη, κεραμίδια, βιταμίνες και κολλαγόνο. Χρησιμοποιήστε ένα αναζωογονητικό σαμπουάν για κατεστραμμένα μαλλιά και τρίψτε απαλά τα μαλλιά σας. Κάθε φορά που θα τα πλένετε, εφαρμόστε μετά ένα αναζωογονητικό βάλασαμο. Για τα κατεστραμμένα μαλλιά είναι κατάλληλα τα κοντίσιονερ χωρίς ξέβγαλμα, που προσφέρουν μακρόχρονη ενυδάτωση και θρέψη.

Εφαρμόστε μια θρεπτική μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα και χρησιμοποιήστε θρεπτικά λάδια για τα μαλλιά που έχουν υποστεί ζημιά. Τακτικά δώστε μια έντονη θεραπεία στα κατεστραμμένα μαλλιά σας, με ένα αποτελεσματικό ορό μαλλιών. Αν δεν θέλετε να σταματήσετε το σιδέρωμα, το στέγνωμα με σεσουάρ κλπ. χρησιμοποιήστε τα προϊόντα για την προστασία μαλλιών από την θερμότητα.

Στην ιδανκή περίπτωση, θα πρέπει να αποφύγετε τα προϊόντα με Θειικά άλατα και παραμπένς. Ξεκινήστε την επιδιόρθωσή των μαλλιών σας σήμερα. Αγοράστε προϊόντα ποιότητας για μαλλιά που έχουν υποστεί ζημιά στο notino.gr.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία απο ενυδατικά σαμπουάν, κοντίσιονερ, βάλσαμο καφεϊνης και θρεπτικές μάσκες για κατεστραμμένα