Σίδερο ισιώματος μαλλιών

Κορυφαία σε πώληση

Κυματιστά ή απόλυτα ίσια μαλλιά; Όποιο χτένισμα κι αν διαλέξετε, μπορείτε να το δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά με ένα ποιοτικό σίδερο ισιώματος μαλλιών. Επιλέξτε το καλύτερο σίδερο ισιώματος με ατμό, με τεχνολογία ιονισμού ή με κεραμικές πλάκες που θα εκπληρώσει όλες τις ιδέες σας για το τέλειο χτένισμα!

Πώς να επιλέξετε σίδερο ισιώματος μαλλιών;

Δεν είναι όλα τα σίδερα ισιώματος ίδια. Όταν διαλέγετε, λάβετε υπόψη σας το υλικό και τις ιδιότητες του σίδερου ισιώματος.

Τύποι σίδερου ισιώματος σύμφωνα με το υλικό των πλακών

 • Το σίδερο ισιώματος με κεραμικές πλάκες είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Οι πλάκες θερμαίνονται ομοιόμορφα και δεν υπάρχουν διακυμάνσεις θερμοκρασίας.
 • Το σίδερο ισιώματος με πλάκες τιτανίου αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες ή τις γρατσουνιές. Επιπλέον, θερμαίνεται γρήγορα και αποτρέπει τον στατικό ηλεκτρισμό.
 • Το σίδερο ισιώματος με πλάκες τουρμαλίνης ενυδατώνει τα μαλλιά. Κατάλληλο για κατεστραμμένα μαλλιά ή μαλλιά που φριζάρουν και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα.

Τύποι σίδερου ισιώματος σύμφωνα με τις ιδιότητες

 • Το σίδερο κρεπαρίσματος αυξάνει τον όγκο του χτενίσματος.
 • Το σίδερο με ατμό λειαίνει απαλά και αποτρέπει τη ξηρότητα των μαλλιών.
 • Το σίδερο μαλλιών με τεχνολογία ιονισμού αποτρέπει τον στατικό ηλεκτρισμό κατά το σιδέρωμα. Επιπλέον, χαρίζει μια υγιή λάμψη στα μαλλιά.
 • Οι βούρτσες σιδερώματος συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της βούρτσας και του κλασικού σίδερου. Ανασηκώνουν τα μαλλιά από τη ρίζα, τα λειαίνουν και συγχρόνως αυξάνουν τον όγκο τους.
 • Τα σίδερα για κυματισμούς έχουν στρογγυλεμένες άκρες. Σαν αποτέλεσμα, δημιουργούν ομοιόμορφους κυματισμούς και γλιστρούν καλύτερα στα μαλλιά.
 • Το μίνι σίδερο ισιώματος για ταξίδια δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο στην τσάντα ή στη βαλίτσα. Είναι επίσης κατάλληλο για σύντομα ταξίδια, στα οποία θέλετε να παραμείνετε κομψή.
 • Το σίδερο 2 σε 1 για μπούκλες και ίσιωμα δημιουργεί απίστευτα ίσια μαλλιά και εντυπωσιακούς κυματισμούς, ενώ δεν πιάνει πολύ χώρο στο μπάνιο σας.
 • Το σίδερο ισιώματος με τεχνολογία υπερήχων προστατεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του ισιώματος, οπότε είναι κατάλληλο ακόμη και για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Έχετε ακούσει για το σίδερο με επίστρωση κερατίνης;

Έχετε ήδη γνωρίσει την κερατίνη σαν βασικό συστατικό της δομής των μαλλιών. Συμμετέχει στην αναγέννηση και στη θρέψη των μαλλιών. Στο notino.gr μπορείτε να βρείτε σίδερο ισιώματος με επίστρωση κερατίνης, το οποίο έχει τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα. Οι πλάκες του είναι εμπλουτισμένες με κερατίνη, έτσι λειαίνει τα μαλλιά και τα αφήνει υγιή. Συγχρόνως, αποτρέπει τον στατικό ηλεκτρισμό και την ξηρότητα.

Ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποιο σίδερο ισιώματος να διαλέξετε; Πάρτε ιδέες από το άρθρο μας «Τα καλύτερα σίδερα ισιώματος για τα μαλλιά»! Όποιο κι αν διαλέξετε, μην ξεχνάτε τα προϊόντα θερμοπροστασίας μαλλιών πριν το χρησιμοποιήσετε.