Αρωματικό κερί για αρωματική λάμπα

Κορυφαία σε πώληση

Ανακαλύψτε τα υπέροχα αρώματα των αρωματικών κεριών

Ανάψτε μια σπίθα έμπνευσης, δημιουργήστε μια ρομαντική ή χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Τα αρωματικά κεριά για αρωματικές λάμπες παράγονται σε έναν άπειρο αριθμό αρωμάτων και αρωματικών συνδυασμών. Τί θα λέγατε για ένα αρωματικό κερί με άρωμα φρούτων, λουλουδιών, μπαχαρικών, γλυκών επιδορπίων ή φρεσκοπλυμένων ρούχων;

Το πλεονέκτημα των αρωματικών κεριών είναι ότι στην ατμόσφαιρα απελευθερώνεται μόνο το αιθέριο έλαιο ενώ το κερί παραμένει στο μπολ. Το αρωματικό κερί αρωματίζει τον εσωτερικό χώρο για περίπου 20 ώρες με ένα έντονο άρωμα.

Από τι φτιάχνονται τα αρωματικά κεριά;

Τα αρωματικά κεριά για αρωματικές λάμπες φτιάχνονται από αιθέρια έλαια και κερί, συνήθως παραφίνη. Εάν ψάχνετε για μία φυσική εναλλακτική, δοκιμάστε αρωματικά κεριά με κερί μέλισσας, φυτικά και αρωματικά κεριά σόγιας. Είναι φυσικά και γι’ αυτό ακίνδυνα τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά και τα ζώα.

Πώς να χρησιμοποιείτε τα αρωματικά κεριά στην αρωματική λάμπα

  • ✓ Διαλύστε το κερί στην αρωματική λάμπα με ένα ρεσό (εκτός από την ηλεκτρική αρωματική λάμπα).
  • Ποτέ μην τοποθετείτε το αρωματικό κερί στο νερό. Τοποθετήστε το κατευθείαν στο μπολ.
  • ✓ Μπορείτε να τοποθετήσετε το κερί στην αρωματική λάμπα είτε ολόκληρο είτε ένα μικρότερο κομμάτι κάθε αρώματος. Αλλά βεβαιωθείτε πάντα ότι το κερί δεν ξεχειλίζει μετά τη διάλυση!
  • ✓ Όταν το αρωματικό κερί σταματήσει να μυρίζει μετά από λίγο, αντικαταστήστε το με ένα καινούριο.
  • ✓ Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε την αρωματική λάμπα είναι να αφήσετε το κερί να σκληρύνει ελαφρώς κι ύστερα να το ξεφλουδίσετε, για παράδειγμα, με τη βοήθεια μιας χαρτοπετσέτας.

Και ποια αρωματικά κεριά είναι τα πιο δημοφιλή; Τα αρωματικά κεριά Yankee Candle, που είναι δημοφιλή για τα πιο πρωτότυπα αρώματα για κάθε περίπτωση. Μπορείτε φυσικά να τα βρείτε και στο notino.gr, καθώς και άλλα αρωματικά κεριά και αρωματικά έλαια για αρωματικές λάμπες.