Μάσκα χειλιών

Κορυφαία σε πώληση

Θέλετε να έχετε απόλυτα απαλά χείλη; Η μάσκα για χείλη συμπληρώνει τέλεια το βάλσαμο χειλιών που παρέχει ενυδάτωση. Δοκιμάστε μια μάσκα χειλιών και απολαύστε υπέροχα θρεμμένα χείλη, που κάνουν εντύπωση με την πρώτη ματιά και επαφή. Επιπλέον, η μάσκα περιποιείται την περιοχή των χειλιών και αποτρέπει την πρόωρη εμφάνιση των ρυτίδων.

Πως να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα χειλιών

Οι μάσκες χειλιών συνήθως μοιάζουν με μεγάλα χείλη από τζελ και είναι τόσο εύχρηστες όσο και διασκεδαστικές. Αφαιρέστε τη μάσκα για τα χείλη από τη συσκευασία και τοποθετήστε την σε καθαρά χείλη. Η μάσκα δρα για περίπου 15 λεπτά - ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Όσο περιμένετε, μπορείτε να βγάλετε μια αστεία selfie με τα τεράστια χείλη. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη μάσκα.

Μην ξεχνάτε και τους άλλους τρόπους περιποίησης των χειλιών

Εκτός από το βάλσαμο και τη μάσκα για τα χείλη, δοκιμάστε τα αποτελέσματα του πίλινγκ χειλιών, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, απαλύνει τα χείλη και προάγει την κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποιήστε το πίλινγκ πριν τη μάσκα για να αυξήσετε την επίδρασή της.

Επενδύστε στη μάσκα χειλιών Avon, Korika ή Kocostar και απολαύστε θρεμμένα χείλη που κάνουν κάθε κραγιόν να δείχνει ακόμα πιο ωραίο!