Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλλυντικά Clinique

Σχετικά με την εταιρεία Clinique

Η Clinique ιδρύθηκε το 1968 από την Estée Lauder. Την ενέπνευσε η συνέντευξη ενός δερματολόγου που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό μόδας Vogue. Μια ερώτηση στο άρθρο την ώθησε να δημιουργήσει τα εξαιρετικής ποιότητας υποαλλεργικά καλλυντικά για κάθε τύπο δέρματος.

Τα καλλυντικά Clinique διαθέτουν προϊόντα για το τέλειο μακιγιάζ, γυναικεία και ανδρικά αρώματα και την πλήρη περιποίηση δέρματος και σώματος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Ολόκληρη η σειρά περιποίησης δέρματος της Clinique είναι 100% απαλλαγμένη από αρώματα και υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους για αλλεργιογόνα, κάτι που την καθιστά κατάλληλη ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

 Αξίζουν επίσης την προσοχή σας τα αρώματα Clinique, μεταξύ των οποίων θα βρείτε το ιδανικό άρωμα Clinique για τον εαυτό σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι κυρίες θα γοητευτούν από το Eau de Parfume Clinique Happy, γεμάτο από λουλουδένιες και φρουτώδεις νότες, ενώ για τους άνδρες ο κατάλογος περιλαμβάνει, για παράδειγμα, το αρωματικό Eau de Toilette Clinique Happy for Men, το οποίο κρύβει ένα άρωμα εσπεριδοειδών.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου