Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BaByliss

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BABYLISS

Η εταιρεία BaByliss ενσαρκώνει την ιδέα της επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών. Ιδρύθηκε στη θαυμάσια περίοδο της δεκαετίας του 1960. Η Brigitte Bardot βασίλευε στις οθόνες του κινηματογράφου, οι θαυμάστριες των Beatles λιποθυμούσαν στις συναυλίες τους και το Παρίσι ήταν το μέρος όπου διαδραματίζονταν οι πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της παγκόσμιας μόδας.

 

Κοντά στον πύργο του Άιφελ, ένας κομμωτής, ο René Leliévre, εργαζόταν σκληρά για να υλοποιήσει την ιδέα του. Στο στούντιο του δημιουργήθηκε το πρώτο ηλεκτρικό σίδερο για μπούκλες. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει και η επαναστατική συσκευή έγινε πασίγνωστη με την παράλληλη γέννηση της εταιρείας Babyliss.

Με την πάροδο των χρόνων η BaByliss απέκτησε ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά στον τομέα της περιποίησης μαλλιών. Στην κατηγορία του ισιώματος των μαλλιών είναι η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι συσκευές ομορφιάς και περιποίησης της Babyliss χρησιμοποιούνται σήμερα στο σπίτι και στα κομμωτήρια σε περισσότερες από 60 χώρες.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου