Παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Sonic οδοντόβουρτσες για παιδιά

Πώς να κάνετε τα παιδιά να συνηθίσουν τον τακτικό καθαρισμό των δοντιών; Πάρτε τους μια παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με μοτίβα παραμυθιού, με την οποία η στοματική υγιεινή θα είναι πλέον παιχνίδι! Το βούρτσισμα των δοντιών ποτέ δεν ήταν πιο διασκεδαστικό.

Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας για παιδιά

  • Το βούρτσισμα των δοντιών με μια παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι πιο αποτελεσματικό. Μπορεί να αναπτύξει έως και 48.000 ταλαντώσεις το λεπτό, δηλαδή 6 φορές περισσότερο από τις κοινές οδοντόβουρτσες.
  • Είναι πιο μικρή και χωράει καλύτερα στο χέρι του παιδιού. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε οδοντόβουρτσες με μοτίβα παραμυθιού, τα οποία θα κάνουν πιο ευχάριστο τον καθαρισμό.
  • Οι οδοντόβουρτσες με bluetooth σας βοηθούν να καθαρίσετε τα δόντια σας πιο αποτελεσματικά και μπορούν να διασκεδάσουν τα παιδιά κατά την πρωινή ή βραδινή υγιεινή των δοντιών, για παράδειγμα με ένα παραμύθι.
  • Ο διακόπτης της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας ειδοποιεί τα παιδιά για τον σωστό χρόνο καθαρισμού.
  • Σε σύγκριση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες, τα παιδιά μπορούν να έχουν περισσότερα κίνητρα να χρησιμοποιήσουν μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Ο καθαρισμός των δοντιών είναι πιο διασκεδαστικός και πιο εύκολος.
  • Στο notino.gr θα βρείτε επίσης ανταλλακτικές κεφαλές κι έτσι τα αδέρφια μπορούν κι αυτά να βουρτσίσουν τα δόντια τους με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για παιδιά. Απλά αντικαταστήστε την κεφαλή.

Κλασική, περιστρεφόμενη ή sonic παιδική οδοντόβουρτσα;

Είστε ανάμεσα σε μια απλή, παλλόμενη ή sonic οδοντόβουρτσα για παιδιά; Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα:

  • Η κεφαλή της περιστρεφόμενης ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας για παιδιά περιστρέφεται κι έτσι απομακρύνει πολύ αποτελεσματικά τη βρωμιά και την οδοντική πλάκα από την επιφάνεια των δοντιών, ενώ παράλληλα τα απαλλάσσει από τον ανεπιθύμητο αποχρωματισμό.
  • Η sonic παιδική οδοντόβουρτσα δεν περιστρέφεται, απλά η κεφαλή κουνιέται ελαφρά και απομακρύνει τη βρωμιά. Με την κίνησή της μετακινεί τα μόρια του νερού, τα οποία μαζί με την οδοντόκρεμα δημιουργούν αφρό, σπάνε την οδοντική πλάκα και την αφαιρούν ακόμη και από τα λιγότερο προσβάσιμα σημεία. Σε αντίθεση με την περιστρεφόμενη οδοντόβουρτσα, είναι επίσης κατάλληλη για ευαίσθητα δόντια και ούλα.
  • Η χειροκίνητη οδοντόβουρτσα για παιδιά είναι η πιο φθηνή αλλά και η λιγότερο αποτελεσματική επιλογή. Κατάλληλη για ταξίδια και για εναλλαγή με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για παιδιά.

Μην παραμελείτε την τακτική οδοντική υγιεινή σας ή αυτή των παιδιών σας – οι παιδικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Philips ή Oral B είναι αξιόπιστοι βοηθοί για να πετύχετε απόλυτα καθαρά δόντια χωρίς πέτρα.