Οδοντόκρεμα λεύκανσης

Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Διαλέξτε μια οδοντόκρεμα λεύκανσης για πιο φωτεινό χαμόγελο

Αναζητάτε έναν ανώδυνο και εύκολο τρόπο για να κάνετε λεύκανση των δοντιών στο σπίτι; Ή απλά φοβάστε τον οδοντίατρο; Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης εξασφαλίζουν πολύ καλά αποτελέσματα μετά από λίγες μόλις χρήσεις.

Πώς λειτουργούν οι οδοντόκρεμες λεύκανσης;

Η βασική λειτουργία της οδοντόκρεμας για λεύκανση των δοντιών είναι να απομακρύνει από την επιφάνεια του σμάλτου τις χρωστικές κηλίδες από τον καφέ, το τσάι και το φαγητό. Με αυτόν τον τρόπο αποκαθίσταται φυσικά η λευκή απόχρωση των δοντιών.

Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης λειτουργούν με βάση δύο αρχές: φυσικά και χημικά. Ο πρώτος τύπος οδοντόκρεμας περιέχει μεγάλη ποσότητα λειαντικών συστατικών ή μικρά σωματίδια που μηχανικά τρίβουν (ξύνουν) το σμάλτο των δοντιών.

Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης βασισμένες στη χημική σύνθεση περιέχουν υπεροξείδιο, το οποίο απομακρύνει τις χρωστικές κηλίδες στην ίδια τη δομή των δοντιών.

Μαύρη οδοντόκρεμα λεύκανσης

Θέλετε να κάνετε τα δόντια σας πιο φωτεινά με έναν πιο φυσικό τρόπο; Δοκιμάστε τη λεύκανση δοντιών με μαύρο άνθρακα. Η μόδα των τελευταίων χρόνων, η λεγόμενη οδοντόκρεμα μαύρης λεύκανσηςθα σας εξασφαλίσει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οφείλει το χρώμα της στο περιεχόμενο ενεργού άνθρακα, ο οποίος απομακρύνει φυσικά και απαλά την οδοντική πλάκα και τους λεκέδες από τα δόντια.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το ίδιο δημοφιλής με τη μαύρη οδοντόκρεμα είναι και η πούδρα λεύκανσης, η οποία θα αποκαταστήσει το λαμπερό λευκό χρώμα των δοντιών σας. Η πούδρα λεύκανσης λειτουργεί ακριβώς όπως η οδοντόκρεμα λεύκανσης. Η διαφορά τους είναι ότι με την πούδρα τα δόντια καθαρίζονται απευθείας (φυσικά), χωρίς τα πρόσθετα που περιέχει η οδοντόκρεμα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λευκάνετε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα;

Ακόμη και η καλύτερη οδοντόκρεμα λεύκανσης δεν θα σας εξασφαλίσει τα ίδια αποτελέσματα όπως η λεύκανση από έναν ειδικό. Εξαρτάται πάντα από την οδοντόκρεμα, τη σύνθεσή της και τις λευκαντικές της ιδιότητες.

Εάν θέλετε να κάνετε πιο φωτεινά τα δόντια σας κατά μία ή δύο αποχρώσεις, τότε η οδοντόκρεμα λεύκανσης είναι ιδανική για εσάς. Τα αποτελέσματα θα φανούν σε λίγες εβδομάδες έως μερικούς μήνες.

Χαμογελάστε έως τα αυτιά! Εδώ θα βρείτε μια απίστευτη ποσότητα από αποτελεσματικές οδοντόκρεμες λεύκανσης από δημοφιλείς επωνυμίες όπως οι Swissdent, Curaprox, Opalescence ή Oral B.