Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ORAL-B ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Σχετικά με την επωνυμία Oral-B

Η επωνυμία Oral-B εκπροσωπεί την άνετη και εξαιρετική περιποίηση στον τομέα της οδοντικής υγιεινής. Τα προϊόντα Oral B είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στη φροντίδα των δοντιών και ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας. Οι ποιοτικές οδοντόβουρτσες ή τα οδοντικά νήματα είναι οι καλύτεροι βοηθοί στην πορεία για ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Καλιφορνέζο οδοντίατρο Robert Huston, ο οποίος το 1950 αντικατέστησε πρώτος τις κλασικές σκληρές νάιλον ίνες που χρησιμοποιούνταν στις οδοντόβουρτσες από το 1938, με τις στρογγυλεμένες λεπτές ίνες. Η ανακάλυψή του έγινε παγκόσμιο φαινόμενο και η εταιρεία Oral B ο ηγέτης της αγοράς στον τομέα της.

Σήμερα, η Oral B είναι σαφώς συνώνυμη της ποιοτικής οδοντικής περιποίησης. Η ηλεκτρική βούρτσα Oral B καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και ταυτόχρονα κάνει μασάζ στα ούλα με ευεργετική επίδραση στην καλή λειτουργία τους. Εάν θέλετε να έχετε υγιή δόντια και ούλα καθώς και την αίσθηση της πραγματικής καθαριότητας και φρεσκάδας, τότε η οδοντόβουρτσα Oral B αποτελεί τη σωστή επιλογή.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου