Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Biotherm Homme

Κάθε άντρας είναι μοναδικός. Το ίδιο ισχύει και για το δέρμα του. Η συχνή καλλυντική φροντίδα δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των γυναικών. Γι΄ αυτό το 1985 δημιουργήθηκε η καλλυντική σειρά Biotherm Homme ειδικά για άντρες. Οι άντρες έχουν επίσης το δικαίωμα να απολαμβάνουν την αίσθηση που χαρίζει το ωραίο δέρμα, ειδικά μετά την περιποίηση με αντιρυτιδική κρέμα, την χρήση ενυδατικής φροντίδας ή του αναγεννητικού ορού Biotherm Homme.

 

Νιώθετε ότι το δέρμα σας χάνει τη σφριγηλότητά του; Ψάχνετε έναν τρόπο αντιμετώπισης του λιπαρού δέρματος; Ή μήπως θέλετε να καταπραΰνετε τον ερεθισμό μετά το ξύρισμα; Οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα που σας απασχολεί, η Biotherm Homme σας προσφέρει τη λύση.
Τα καλλυντικά Biotherm Homme προσφέρουν το καλύτερο για το δέρμα σας και καλύπτουν πάντα τις ανάγκες του. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Αξίζει να αναφέρουμε για παράδειγμα τη σειρά Biotherm Homme Aquapower. Τα μοναδικά προϊόντα της περιέχουν τη δύναμη του ιαματικού νερού και εξασφαλίζουν εξαιρετική ενυδάτωση, ανανεώνουν την χαμένη ελαστικότητα του δέρματος και χαρίζουν όμορφη απαλότητα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου