Προσωρινές βαφές μαλλιών

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   9
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Ανακαλύψτε το θαύμα των προσωρινών βαφών μαλλιών

Σας περιμένουν κάποια σημαντικά γεγονότα, υποχρεώσεις ή έξοδοι και θέλετε να τονίσετε το χρώμα των μαλλιών σας για μερικές εβδομάδες; Αρκεί να στοιχηματίσετε στην επαγγελματική φροντίδα με τη μορφή των προσωρινών βαφών μαλλιών. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ενοποιήσετε το χρώμα των μαλλιών σας και να υπογραμμίσετε τον φυσικό τους τόνο ή να αλλάξετε την απόχρωσή τους και να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Με τις προσωρινές βαφές μαλλιών μπορείτε να καλύψετε εξίσου καλά τα γκρίζα μαλλιά και τις ρίζες. Όταν χρησιμοποιείτε προσωρινή βαφή μαλλιών δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το χρωματικό αποτέλεσμα μπορεί να μη σας ταιριάζει και ότι δε θα μπορέσετε να το αλλάξετε εύκολα. Οι χρωστικές ουσίες των συγκεκριμένων βαφών φεύγουν εύκολα από τα μαλλιά με το λούσιμο κι έτσι μπορείτε να πειραματίζεστε συχνά και να ανακαλύπτετε νέες αποχρώσεις και συνδυασμούς.

Τύποι προσωρινής βαφής μαλλιών

Θρεπτική μάσκα μαλλιών για τόνωση, χρωμοσαμπουάν ή σπρέι χρώματος για τα γκρι μαλλιά; Έχετε πολλές επιλογές:

Μάσκα μαλλιών με χρώμα

Ψάχνετε για βαφή και περιποίηση των μαλλιών σε ένα μόνο βήμα; Τότε η μάσκα μαλλιών με χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς! Προσθέτει θρέψη και λάμψη στα μαλλιά και ενισχύει το χρώμα τους. Ειδικά στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά, μια μάσκα μαλλιών με χρώμα μπορεί να έχει έντονο χρωματικό αποτέλεσμα. Και αν δεν πετύχετε τη σωστή απόχρωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, μετά από μερικές πλύσεις το χρώμα ξεπλένεται εύκολα.

Χρωμοσαμπουάν

Το χρωμοσαμπουάν είναι κλασικό ανάμεσα στις προσωρινές βαφές μαλλιών. Απλώς κάντε μασάζ με αυτό σε βρεγμένα μαλλιά και ξεπλύνετε μετά από λίγα λεπτά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα τονωτικό χρωμοσαμπουάν για γκρίζα μαλλιά και πολύ δυνατές αποχρώσεις.

Σπρέι βαφής μαλλιών

Ψεκάστε, αφήστε το να στεγνώσει και φύγετε. Είναι τόσο εύκολο να ψεκάσετε τη βαφή μαλλιών. Είναι τέλειο όταν θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας ξεχωριστά με ένα έντονο χρώμα για μια ειδική περίσταση και στη συνέχεια να τα πλύνετε εύκολα. Υπάρχουν όμως και σπρέι βαφής μαλλιών που καλύπτουν φυσικά τις γκρίζες τρίχες ή τα αραιά σημεία στα μαλλιά.

Μάσκαρα μαλλιών

Καλύπτει γρήγορα και αποτελεσματικά τις ρίζες ή τις γκρίζες τρίχες. Η μάσκαρα δείχνει φυσική στα μαλλιά και μπορείτε να την ξεπλύνετε εύκολα μετά το πρώτο πλύσιμο με σαμπουάν.

Αφρός βαφής για τα μαλλιά

Τονίζει το φυσικό σας χρώμα, καλύπτει τις γκρίζες τρίχες και συχνά στερεώνει τα μαλλιά σας στο επιθυμητό σχήμα. Ο αφρός βαφής για τα μαλλιά είναι ένας απλός τρόπος βαφής που όλοι μπορούν να χειριστούν.

Προετοιμαστείτε για τη βαφή: τεστ ευαισθησίας

Ακόμη και στην περίπτωση των προσωρινών βαφών, μην ξεχνάτε τις πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις στη βαφή που μπορεί να εμφανιστούν. Τηρείτε πάντα τις οδηγίες και πριν από το βάψιμο των μαλλιών εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα βαφής κατά προτίμηση στο δέρμα πίσω από το αυτί και περιμένετε 48 ώρες.

Μην ξεχνάτε τις πρακτικές συμβουλές που μπορούν να απλοποιήσουν την όλη διαδικασία βαφής μαλλιών: μια παλιά πετσέτα ή μπλούζα για να καλύψετε τους ώμους, προστατευτικά γάντια (εάν δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία) και οποιαδήποτε κρέμα ημέρας ή ενυδατική κρέμα για την επιδερμίδα γύρω από τα μαλλιά.