Προσωρινές βαφές μαλλιών

Κάποια σημαντικά γεγονότα, υποχρεώσεις και έξοδοι σας περιμένουν για μερικές εβδομάδες και θέλετε να τονίσετε το χρώμα των μαλλιών; Αρκεί να στοιχηματίσετε στην επαγγελματική φροντίδα με τη μορφή των προσωρινών βαφών μαλλιών. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ενοποιήσετε το χρώμα των μαλλιών σας και να υπογραμμίσετε τον φυσικό τους τόνο ή να αλλάξετε την απόχρωση τους και να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό.

 

Με τις προσωρινές βαφές μαλλιών μπορείτε να καλύψετε εξίσου καλά τα γκρίζα μαλλιά και τις ρίζες. Όταν χρησιμοποιείτε προσωρινή βαφή μαλλιών δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το χρωματικό αποτέλεσμα μπορεί να μη σας ταιριάζει και ότι δε θα μπορέσετε να το αλλάξετε εύκολα. Οι χρωστικές ουσίες των συγκεκριμένων βαφών φεύγουν εύκολα από τα μαλλιά με το λούσιμο κι έτσι μπορείτε να πειραματίζεστε συχνά και να ανακαλύπτετε νέες αποχρώσεις και συνδυασμούς.

Προετοιμαστείτε για τη βαφή: τεστ ευαισθησίας

Ακόμη και στην περίπτωση των προσωρινών βαφών, μην ξεχνάτε τις πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις στη βαφή που μπορεί να εμφανιστούν. Τηρείτε πάντα τις οδηγίες και πριν από το βάψιμο των μαλλιών εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα βαφής κατά προτίμηση στο δέρμα πίσω από το αυτί και περιμένετε 48 ώρες.

Μην ξεχνάτε τις πρακτικές συμβουλές που μπορούν να απλοποιήσουν την όλη διαδικασία βαφής μαλλιών: μια παλιά πετσέτα ή μπλούζα για να καλύψετε τους ώμους, προστατευτικά γάντια (εάν δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία) και οποιαδήποτε κρέμα ημέρας ή ενυδατική κρέμα για την επιδερμίδα γύρω από τα μαλλιά.

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε και ανακαλύψτε το θαύμα των προσωρινών βαφών μαλλιών. Δοκιμάστε τις εκπληκτικές μάσκες χρωματισμού 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Κορυφαία σε πώληση