Ρουζ

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   18
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Τα καλύτερα ρουζ για να αποκτήσουν υγιή όψη τα μάγουλά σας: ροζ, ροδακινί και για λάμψη

Το ρουζ είναι ένας εκπληκτικός βοηθός που πραγματικά θα κάνει θαύματα στο πρόσωπό σας. Με τη βοήθεια του ρουζ όχι μόνο θα χαρίσετε στο πρόσωπό σας μια υγιή όψη, αλλά μπορείτε επίσης να διορθώσετε το σχήμα του προσώπου σας, αλλιώς μπορεί να «κερδίσετε» μερικά χρόνια παραπάνω. Απλά διαλέξτε το σωστό και χρησιμοποιήστε το σωστά.

Πώς να επιλέξετε απόχρωση του ρουζ

Μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση του ρουζ με δύο τρόπους: είτε με βάση το χρώμα των χειλιών σας είτε με βάση το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σας. Στην πρώτη περίπτωση, είναι εύκολο. Ψάξτε για μια απόχρωση ρουζ που να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών σας.

Στη δεύτερη περίπτωση ισχύει ένας μικρός κανόνας: οι πιο ανοιχτόχρωμοι τύποι (δέρματος και μαλλιών) = πιο ανοιχτές αποχρώσεις ρουζ, οι πιο σκουρόχρωμοι τύποι (δέρματος και μαλλιών) = πιο σκούρες αποχρώσεις ρουζ:

  • Ξανθιές: ανοιχτό ροζ ή ροδακινί ρουζ
  • Μελαχρινές: καφέ-χρυσές αποχρώσεις ρουζ ή βουργουνδί αποχρώσεις, σκούρο κόκκινο και του σολομού
  • Κοκκινομάλες: βερικοκί ρουζ ή απόχρωση της άμμου

Υγρό ρουζ vs ρουζ σε μορφή πούδρας: Ποιο είναι καλύτερο;

Εξαρτάται πάντα από τον τύπο του δέρματός σας. Το ρουζ σε μορφή πούδρας είναι καταλληλότερο για μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα, η οποία θα γίνει λίγο πιο ματ. Αν όμως υποφέρετε από ξηρή επιδερμίδα, το χειμώνα ή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τότε ένα υγρό κρεμώδες ρουζ είναι πιο κατάλληλο για εσάς. Φωτίζει την επιδερμίδα χωρίς να τονίζει τις ατέλειες ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν κραγιόν.

Με τί να εφαρμόζετε το ρουζ

Το βασικό είναι να διαλέξετε το σωστό καλλυντικό πινέλο. Εφαρμόστε το ρουζ σε μορφή πούδρας με ένα μεγάλο λοξό πινέλο. Σκοπός είναι να καλύψετε ελαφρώς την επιδερμίδα με ρουζ έτσι ώστε ο χρωματικός τόνος να είναι ελαφρύς και αέρινος. Μια πιο έντονη στρώση θα δημιουργήσει ένα μη φυσικό, τεχνητό αποτέλεσμα. Το κρεμώδες ρουζ είναι ιδανικό να το εφαρμόζετε με ένα σφουγγαράκι για make-up.

Πώς να εφαρμόζετε το ρουζ

  1. Ρουφήξτε το στόμα σας ώστε τα ζυγωματικά σας, στα οποία θα απλώσετε το ρουζ, να ξεχωρίσουν.
  2. Εάν έχετε πιο φαρδύ πρόσωπο, εφαρμόστε το ρουζ κάθετα και λοξά, από τα αυτιά προς τη μύτη.
  3. Εάν έχετε πιο στενό πρόσωπο, εφαρμόστε το ρουζ οριζόντια.
  4. Εάν εφαρμόσετε μεγάλη ποσότητα ρουζ, τότε τρίψτε το πρόσωπό σας με ένα καθαρό πινέλο και στη συνέχεια απαλύνετέ το με λίγη ακόμη πούδρα.

Διαλέξτε από την προσφορά μας ένα πρακτικό ρουζ σε μορφή στικ, μια παλέτα με ρουζ για ποικίλες περιστάσεις ή ένα κρεμώδες ρουζ για ζουμερό αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε μαζί με το ρουζ, ένα προϊόν για λάμψη ή ένα μπρόνζερ.