Μάσκα μαλλιών

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
  •   53
  •   9
  •   5
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Αντιμετωπίστε τα μαλλιά σας με την απαραίτητη ενυδάτωση και δώστε τους πίσω την χαμένη τους δύναμη. Στο notino.gr θα βρείτε επαγγελματικές μάσκες για τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται στα κομμωτήρια. Μπορείτε να απολαύσετε μια μάσκα μαλλιών σε ένα κλάσμα της τιμής από ό, τι σε ένα κομμωτήριο.

Προσφέρουμε μάσκες μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών, επιλέξτε την πιο κατάλληλη από αυτές.Μάσκα μαλλιών για αφυδατωμένα, ξηρά μαλλιά, μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα μαλλιά ή μια ειδική μάσκα για λιπαρά μαλλιά, τις έχουμε όλες απόθεμα.

Για μια υγιή εμφάνιση των μαλλιών, λάμψη και ενυδάτωση, η μάσκα μαλλιών χρησιμοποιείται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ειδικά αν βάφετε συχνά τα μαλλιά σας ή χρησιμοποιείτε σίδερο μαλλιών ή τοστιέρα για τα μαλλιά. Οι θρεπτικές μάσκες μαλλιών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για περιτύλιξη μαλλιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό ή λάδι μαλλιών αναζωογόνωντας έτσι τα μαλλιά σας.

Επιλέξτε από τις αγαπημένες σας μάρκες  όπως L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Wella Professionals, Kérastase, RedkenGoldwell ή Matrix.