Ανδρικό ξύρισμα

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
 •   29
 •   5
 •   1
 •   1
Κορυφαία σε πώληση

Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές

Ξυριστείτε εύκολα και γρήγορα! Η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή για άνδρες είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από την γενειάδα. Στην γκάμα μας θα βρείτε ξυριστικές μηχανές γραμμικού πλέγματος ή περιστροφικές κεφαλές, που λειτουργούν είτε με μπαταρία ή σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Ποιά είναι η διαφορά τους;

Οι ξυριστικές μηχανές με περιστροφικό σύστημα είναι εξοπλισμένες με περιστρεφόμενες κεφαλές με λεπίδες που ακολουθούν τέλεια τις πτυχώσεις του προσώπου σας. Σε σύγκριση με μηχανές γραμμικού πλέγματος είναι σημαντικά πιο αθόρυβες. Οι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές γραμμικού πλέγματος διαθέτουν ένα ταλαντευόμενο σύστημα λεπίδων, το οποίο βρίσκεται κάτω από το πλέγμα. Όσο περισσότερες λεπίδες έχουν, τόσο πιο ακριβές είναι το ξύρισμα.

Για όσους ταξιδεύουν προσφέρουμε μηχανές ταξιδιού καθώς και ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές για υγρό ξύρισμα. Αν αναζητάτε μηχανές ψαλιδίσματος γενειάδας , ρίξτε μια ματιά στην γκάμα μηχανών ψαλιδίσματος γενειάδας (τρίμμερ) που διαθέτουμε!

Απολαύστε ξύρισμα ακριβείας με ξυριστικές μηχανές Philips, Braun ή BaByliss! Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε πώς να επιλέξετε την ξυριστική σας μηχανή.

Πώς να επιλέξετε ξυριστική μηχανή

Επιθυμείτε ένα τέλεια ξυρισμένο πρόσωπο; Στο notino.gr θα βρείτε μια ευρεία γκάμα ξυριστικών μηχανών περιστροφικού ή γραμμικού συστήματος με μια σειρά χαρακτηριστικών που διευκολύνουν τη διαδικασία ξυρίσματος. Επιλέξτε μια ξυριστική μηχανή Braun, Philips ή Rowenta για να ξυριστείτε γρήγορα και εύκολα οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Απολαύστε ένα λείο πρόσωπο.

Ηλεκτρικές μηχανές γραμμικού ή περιστροφικού συστήματος;

 • Η ξυριστική μηχανή γραμμικού πλέγματος λειτουργεί με την αρχή της ταλάντευσης αιχμηρών λεπίδων κάτω από το πλέγμα. Κατά το ξύρισμα, οι λεπίδες περνούν μέσα από τις τρύπες σε αυτά τα μεταλλικά πλέγματα και κόβουν τη γενειάδα. Όσο περισσότερες λεπίδες έχει η ξυριστική μηχανή, τόσο πιο εύκολο και πιο τέλειο είναι το ξύρισμα. Αντιγράφει καλύτερα το σχήμα του προσώπου. Συνήθως, θα βρείτε ξυριστικές μηχανές για άνδρες με 3 λεπίδες.
 • Την ηλεκτρική ξυριστική μηχανή με περιστρεφόμενο σύστημα, μπορείτε να την αναγνωρίσετε εύκολα καθώς διαθέτει από τις 2 έως 3 περιστρεφόμενες κεφαλές με λεπίδες, οι οποίες αντιγράφουν με ακρίβεια το σχήμα του προσώπου και κόβουν την γενειάδα. Σε αντίθεση με τις λεπίδες των γραμμικών ξυριστικών μηχανών, αυτές με τις περιστροφικές λεπίδες είναι πιο αθόρυβες.

Τα σημερινά είδη ανδρικών ξυριστικών μηχανών μπορούν να χειριστούν τόσο σκληρά όσο και πυκνά γένια χωρίς δυσκολία, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για γραμμικές ή περιστροφικές. Επιλέξτε την καλύτερη ξυριστική μηχανή, ανάλογα με τον τρόπο ξυρίσματος που είναι βολικός για εσάς.

Ηλεκτρική ξυριστική μηχανή για ευαίσθητο δέρμα;

Απολαύστε ένα τέλεια λείο πρόσωπο ακόμη και με ευαίσθητο δέρμα. Επιλέξτε μια ξυριστική μηχανή γραμμικού πλέγματος με τεχνολογία ενεργής ψύξης ή μια περιστροφική με μια μαλακή επιφάνεια κεφαλής που δεν ερεθίζει το δέρμα.

Φόρτιση ξυριστικών μηχανών για άντρες

 • Η ασύρματη φόρτιση είναι μια πρακτική λύση ειδικά για ταξίδια ή μπάνια όπου δεν υπάρχει πρίζα κοντά στον νιπτήρα. Οι μπαταρίες της ξυριστικής μηχανής διαρκούν συχνά για αρκετά ξυρίσματα.
 • Μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή με σύνδεση ηλεκτρικό ρεύμα είναι συχνά μια φθηνότερη λύση.

Η συμβουλή μας: Πρακτικές λύσεις αποτελούν οι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές που συνδυάζουν την ασύρματη φόρτιση και τη φόρτιση με σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Εάν η μπαταρία εξαντληθεί, συνδέστε την σε ηλεκτρικό ρεύμα και συνεχίστε το ξύρισμα.

Δημοφιλή χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής για γενειάδα

 • Το υγρό ξύρισμα είναι μια λειτουργία που θα εκτιμήσετε, για παράδειγμα, το πρωί στο ντους. Ξεπλύνετε την αδιάβροχη μηχανή κάτω από τρεχούμενο νερό μετά το ξύρισμα.
 • Ο αυτοκαθαρισμός ξεκινά όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο σταθμό φόρτισης. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο.
 • Θα εκτιμήσετε τη γρήγορη φόρτιση, όταν δεν έχετε μια μηχανή που λειτουργεί με τροφοδοσία από το δίκτυο και χρειάζεστε ένα τέλεια λείο πρόσωπο μέσα σε μία ώρα.

Μην ξεχνάτε εκείνα τα αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαδικασία ξυρίσματος πιο εύκολη και ταχύτερη. Δοκιμάστε μια ξυριστική μηχανή με ένα εργαλείο τριμαρίσματος και εξαρτήματα για να διευκολύνετε την περιποίηση της γενειάδας σας.

Συμβουλές για το πώς να ξυριστείτε με μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή

Όταν αλλάζετε από χειροκίνητη σε ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, το δέρμα χρειάζεται να συνηθίσει στη νέα μέθοδο ξυρίσματος. Επομένως, ακολουθήστε μερικούς απλούς κανόνες ξυρίσματος με ηλεκτρική ξυριστική μηχανή και αποφύγετε το κόκκινο και ερεθισμένο δέρμα:

 • Βεβαιωθείτε ότι η ξυριστική μηχανή είναι επαρκώς φορτισμένη ή ότι έχετε κοντά σας ηλεκτρική πρίζα.
 • Ξυριστείτε πριν πλύνετε το πρόσωπό σας. Μετά το ξέβγαλμα με νερό, το δέρμα πρήζεται ελαφρά.
 • Εάν δεν ξυριστείτε για λίγες μέρες, πρώτα κόψτε ελαφρά τη γενειάδα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την ξυριστική μηχανή.
 • Τεντώστε ελαφρά το δέρμα σας καθώς ξυρίζετε ευαίσθητες περιοχές. Αυτό θα έχει ως συνέπεια ένα πιο λείο αποτέλεσμα.
 • Κρατήστε την ανδρική ξυριστική μηχανή σε μια σωστή γωνία με το δέρμα και ωθήστε το δέρμα ομοιόμορφα παντού, αλλά πολύ λιγότερο από ότι εάν χρησιμοποιούσατε χειροκίνητο ξυράφι.
 • Φροντίστε την ξυριστική μηχανή σας και καθαρίστε την τακτικά.

Φροντίδα ανδρικών ξυριστικών μηχανών

Με κάθε ξύρισμα, οι λεπίδες φθείρονται. Για να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, κρατήστε καθαρή τη ξυριστική μηχανή. Προκειμένου να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε μια μικρή βούρτσα ή ένα σπρέι καθαρισμού για να αφαιρέσετε υπολείμματα από τη γενειάδα αλλά τις ακαθαρσίες. Κάντε διάκριση ανάμεσα σε στεγνό και υγρό καθαρισμό, ο οποίος πρέπει να αποφεύγεται σε περίπτωση μη αδιάβροχων μηχανών. Κατόπιν στεγνώστε ελαφρά τη συσκευή για να αποφύγετε τη δημιουργία αλάτων. Προβλήματα στη λειτουργία αλλά και η τακτική αντικατάσταση εξαρτημάτων για ακριβές ξυριστικές μηχανές θα πρέπει να γίνονται από τον κατασκευαστή ή εξειδικευμένο προσωπικό

Λείο πρόσωπο ακόμα και χωρίς ξυριστική μηχανή

Οι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές για γένια δεν είναι για εσάς; Μπορείτε και εσείς να επιτύχετε ένα λεία ξυρισμένο πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε μια λεπίδα ξυρίσματος μαζί με αφρό υψηλής ποιότητας ή δοκιμάστε την κλασική μέθοδο ξυρίσματος με ξυράφι που κερδίζει συνεχώς πόντους τα τελευταία χρόνια.