Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CERAVE

Σχετικά με την εταιρεία CERAVE

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η CeraVe ανήκει στις εταιρείες που ηγούνται του τομέα περιποίησης του δέρματος και της επιδερμίδας στις ΗΠΑ. Σε συνεργασία με δερματολόγους, αναπτύσσει καλλυντικά προϊόντα που βοηθούν στη συμπλήρωση, αποκατάσταση και βελτιστοποίηση του προστατευτικού φραγμού του δέρματος.

 

Η επιτυχία των δερμοκαλλυντικών CeraVe οφείλεται στη μοναδική τους σύνθεση με 3 φυσικά κεραμίδια. Τα κεραμίδια είναι λιπίδια που βρίσκονται στο δέρμα, αποκαθιστούν το φραγμό του δέρματος και εξασφαλίζουν ενυδάτωση διαρκείας. Ωστόσο, το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα συχνά χαρακτηρίζεται από έλλειψη κεραμιδίων και συνεπώς απαιτείται η αναπλήρωσή τους. Επιπλέον, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία MVE®, τα κεραμίδια που περιέχονται στα καλλυντικά CeraVe απελευθερώνονται σταδιακά, διασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των προϊόντων κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας.

Όλα τα προϊόντα CeraVe είναι πολύ ήπια, μη κομηδογενή, χωρίς άρωμα, με απλή σύνθεση. Εκτός από τα κεραμίδια, τα καλλυντικά CeraVe περιέχουν άλλα δραστικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη και χοληστερόλη. Περιποιηθείτε το δέρμα σας με γαλάκτωμα καθαρισμού, ενυδατική κρέμα CeraVe ή γαλάκτωμα ενυδάτωσης CeraVe και αισθανθείτε τη διαφορά.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου