Μολύβια φρυδιών

Το περιποιημένο φρύδι ενισχύει τα μάτια και δίνει έκφραση στο πρόσωπο. Για να γίνει ή εντύπωση τέλεια, πρέπει να έχει το σωστό χρώμα, σχήμα και πλάτος. Τι και αν δεν έχετε ένα τέλειο φρύδι από τη φύση, το σωστό μολύβι φρυδιών θα σας βοηθήσει. Ιδού τι να επιλέξετε για τόνισμα των φρυδιών σας.

 

Μολύβι φρυδιών 

Το μολύβι για τα φρύδια είναι κατάλληλο για ένα έντονο τόνισμα των φρυδιών. Είναι υπέροχο για να συμπληρώσετε τα σημεία όπου λείπουν μερικά φρύδια. Φόρμαρε πρώτα τα φρύδια και στη συνέχεια σχεδιάσε απαλά το φυσικό τους σχήμα.

Σκιές φρυδιών 

Οι σκιές φρυδιών είναι ένας χρυσός μεσαίος τρόπος. Δίνουν στα φρύδια ένα φυσικό χρώμα και καθορίζουν το σχήμα τους. Εφαρμόζονται με μια ειδική λοξότμητη βούρτσα φρυδιών και το επιθυμητό σχήμα σχεδιάζεται σύμφωνα με την κορυφή του φρυδιού. Στο τέλος, περάστε τα φρύδια από μια σπιράλ φρυδιών.

Τζελ φρυδιών

Μια μάσκαρα ή τζελ φρυδιών θα διαμορφώσει απαλά όλες τις τρίχες των φρυδιών σας και θα τονίσει το χρώμα τους. Η συνολική εντύπωση δείχνει τα φρύδια απαλά και φυσικά.

Πάντα να επιλέγετε το χρώμα των σκιών, της μάσκαρας ή των μολυβιών για τα φρύδια σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών σας, για να δείχνει το φρύδι φυσικό. Η notino.gr προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων των προϊόντων για τα φρύδια. Επιλέξτε τις δικές σας αποχρώσεις και προϊόντα για καλοσχηματισμένα και όμορφα φρύδια.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Κορυφαία σε πώληση