Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συσκευασία δώρου

Δεν σας αρέσει να τυλίγετε δώρα; Αφήστε το πάνω μας!

Θέλετε να κάνετε κάποιον να χαρεί αλλά δεν έχετε χρόνο ή δεν ξέρετε πώς να τυλίξετε με γνήσιο τρόπο ένα δώρο από το Notino; Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να αναλάβουμε τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θα συσκευάσουμε το δώρο σας επαγγελματικά σε πολυτελή συσκευασία και θα το στολίσουμε με σατέν κορδέλα. Μένει μόνο να παραδώσετε το εντυπωσιακό πακέτο προσωπικά ή να επιλέξετε να αποσταλεί απευθείας στον τυχερό παραλήπτη.

Πόσο κοστίζει η συσκευασία δώρου;

Η συσκευασία δώρου έχει την ενιαία τιμή των 4,99 ευρώ. Εάν επιθυμείτε να συσκευάσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε ξεχωριστά κουτιά δώρου, χρεώνεστε για το καθένα χωριστά.

Πώς μπορείτε να παραγγείλετε τη συσκευασία δώρου;

Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, αρκεί να επιλέξετε στο καλάθι αγορών τη δυνατότητα συσκευασίας δώρου και τον χρωματικό συνδυασμό της συσκευασίας. Στη συνέχεια επιλέγετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας που επιθυμείτε να συσκευάσετε. Εάν θέλετε να συσκευάσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε περισσότερα πακέτα, αρκεί να προσθέσετε περισσότερα κουτιά δώρου και να επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να περιέχουν. Αν επιλέξετε τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό για περισσότερα πακέτα, θα σημειώσουμε τα κουτιά έτσι ώστε να μπορέσετε εύκολα να αναγνωρίσετε τι ακριβώς περιέχει το καθένα.

Μπορούμε πραγματικά να συσκευάσουμε όλα τα προϊόντα;

Παρέχουμε υπηρεσίες συσκευασίας δώρου για τα περισσότερα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα προϊόντα που δεν χωράνε σε κουτί εμφανίζονται με γκρι χρώμα στην προεπισκόπηση και δεν παρουσιάζουν δυνατότητα επιλογής για συσκευασία δώρου. Αποστέλλουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα στα πλαίσια της ίδιας παραγγελίας απλώς δεν τα τοποθετούμε σε κουτί δώρου.

Πόσα προϊόντα χωράνε σε ένα κουτί δώρου;

Ο μέγιστος αριθμός προϊόντων σε κάθε κουτί είναι 3 τεμάχια για να παραμείνει όμορφο και καλοδιατηρημένο ακόμα και μετά το άνοιγμά του. Αν θέλετε να συσκευάσετε περισσότερα προϊόντα, αρκεί να επιλέξετε άλλο ένα κουτί. Στα πλαίσια μίας παραγγελίας, μπορείτε να συσκευάσετε προϊόντα μέχρι και σε 4 κουτιά δώρου.

Είναι απαραίτητο να συσκευαστεί σε συσκευασία δώρου ολόκληρη η παραγγελία;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Αν θέλετε να παραγγείλετε κάτι για τον εαυτό σας, αρκεί να μην επιλέξετε το προϊόν ή τα προϊόντα αυτά στην επιλογή συσκευασίας δώρου κι έτσι θα παραμείνουν χωρίς συσκευασία δώρου.

Επιθυμείτε να αποστείλετε το δώρο απευθείας στον παραλήπτη;

Εάν θέλετε να κάνετε έκπληξη σε κάποιον, μπορούμε να παραδώσουμε το δώρο για σας. Συμπληρώστε τη διεύθυνση του παραλήπτη στη διεύθυνση παράδοσης στο τέλος της παραγγελίας. Συμπληρώστε τη διεύθυνσή σας στη διεύθυνση χρέωσης. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς. Η παραγγελία μπορεί να σταλεί μόνο σε μία διεύθυνση. Αν θέλετε να κάνετε έκπληξη στέλνοντας δώρα σε περισσότερους αγαπημένους σας, τότε θα πρέπει να δημιουργείτε κάθε φορά μια νέα παραγγελία.

Πότε θα παραδοθεί το πακέτο;

Φροντίζουμε επιμελώς για τη συσκευασία κάθε δώρου ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί κατά 1-2 εργάσιμες μέρες.

Υπάρχει πιθανότητα φθοράς της συσκευασίας δώρου κατά την αποστολή;

Πάντοτε τοποθετούμε τη συσκευασία δώρου μέσα σε τυποποιημένο κουτί αποστολής, για να μην υποστεί φθορές η εντυπωσιακά συσκευασμένη παραγγελία σας.

Το πακέτο συνοδεύεται με τιμολόγιο;

Το πακέτο συνοδεύεται με τιμολόγιο για τα προϊόντα στις περιπτώσεις της προσωπικής παραλαβής. Όταν η παράδοση της παραγγελίας γίνεται με μεταφορική εταιρεία τότε θα αποσταλεί το τιμολόγιο στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Μπορούν να επιστραφούν τα συσκευασμένα σε δώρο προϊόντα;

Ναι, ακόμη και στην περίπτωση επιλογής συσκευασίας δώρου έχετε φυσικά το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων. Αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για τα προϊόντα, όχι για τη συσκευασία δώρου.

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη;

Μια ειδική ομάδα είναι υπεύθυνη για την επαγγελματική συσκευασία των παραγγελιών και φροντίζει για κάθε πακέτο ξεχωριστά. Ως εκ τούτου ο αριθμός των συσκευασιών δώρου ανά ημέρα είναι περιορισμένος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ξανά την επόμενη ημέρα.