Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ADVENT CALENDARS ΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Απολαύστε την περίοδο έλευσης των Χριστουγέννων και αποκαλύψτε κάθε μέρα μια νέα έκπληξη που βρίσκεται κρυμμένη στο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με καλλυντικά! Θα βρείτε μια νέα μάσκαρα, ένα κραγιόν ή βερνίκι νυχιών για να ξεχωρίσετε σε κάθε χριστουγεννιάτικη έξοδο.

 

Η περίοδος αναμονής των Χριστουγέννων μπορεί να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη με πολλούς τρόπους. Ανάψτε κάθε μέρα ένα κερί από το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με κεριά, παρακολουθήστε χριστουγεννιάτικες ταινίες ή ψήστε γλυκά και απολαύστε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όλο τον Δεκέμβριο.

Ενώ περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη, δεν ξεχνάμε φυσικά τα μικρότερα μέλη της οικογενείας. Ένα πρωτότυπο advent calendar για παιδιά με αξεσουάρ μαλλιών και προϊόντα σε μέγεθος μινιατούρας θα ευχαριστήσουν κάθε κοριτσάκι, που είναι ακόμα μικρό για να χρησιμοποιεί τα καλλυντικά της μαμάς.

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μικρό δωράκι κάθε μέρα πριν τα Χριστούγεννα. Το advent calendar με καλλυντικά θα ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που λατρεύουν τα καλλυντικά και το μακιγιάζ!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου