Βαφές φρυδιών

Σας απασχολούν τα ανοιχτόχρωμα και άτονα φρύδια; Επιθυμείτε ένα τέλεια πλαισιωμένο πρόσωπο; Για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ εκτός από τις σκιές και το κραγιόν εξίσου σημαντικά είναι και τα καλοσχηματισμένα και έντονα φρύδια. Δοκιμάστε τη βαφή φρυδιών και τελειοποιήστε την εμφάνιση και την έκφραση του προσώπου σας!

Ποια τα πλεονεκτήματα της βαφής φρυδιών;

Με τη χρήση της καλύτερης βαφής φρυδιών και την επαγγελματική εφαρμογή, μπορείτε να αποκτήσετε φυσικά και έντονα φρύδια. Επιλέξτε μια μόνιμη βαφή φρυδιών, τζελ, μάσκαρα ή σκιά φρυδιών σε σκόνη ανάλογα με το χρόνο που διαθέτετε για μακιγιάζ το πρωί. Απολαύστε την τελειότητα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας.

  • Οι επαγγελματικές μόνιμες βαφές φρυδιών εξασφαλίζουν σχήμα στα φρύδια για μερικές εβδομάδες.
  • Το τζελ φρυδιών σταθεροποιεί και βάφει τα φρύδια. Διαρκεί όλη την ημέρα.
  • Η σκιά φρυδιών σε σκόνη βάφει και σκιάζει τέλεια τα φρύδια.

Πώς να διαμορφώσετε σωστά τα φρύδια σας;

Το σωστό σχήμα και χρώμα των φρυδιών μπορεί να αλλάξει εντελώς την έκφραση του προσώπου σας. Επιλέξτε και διατηρήστε το καλύτερο σχήμα, την πυκνότητα και το μήκος των φρυδιών. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη μακιγιάζ ή χρησιμοποιήστε καλούπια φρυδιών που σας καθοδηγούν για τη δημιουργία της πρώτης διαμόρφωσης. Σχεδιάστε το περίγραμμα με ένα μολύβι φρυδιών και στη συνέχεια προχωρήστε στο βάψιμο του φρυδιού.