Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MEDIBLANC

MEDIBLANC

Επαγγελματική φροντίδα οδοντικής υγιεινής, επαναστατική σύνθεση και εξαιρετικά αποτελέσματα - η MEDIBLANC σας εγγυάται μια αίσθηση απόλυτα καθαρών δοντιών και αξιόπιστη προστασία ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας.

Οι καινοτόμες συνταγές της οδοντόπαστας MEDIBLANC έχουν αναπτυχθεί για όλους τους τύπους οδοντόβουρτσας και για όλες τις ηλικίες. Δεν περιέχουν πρόσθετο υπεροξείδιο ή φθόριο, έχουν μειωμένο αφρισμό και χαμηλή λειαντικότητα. Επίσης υψηλή είναι η περιεκτικότητα του 100% φυσικού ορυκτού υδροξυαπατίτη, ο οποίος επαναφέρει φυσικά το 97% του σμάλτου και το 70% της οδοντίνης. Ως συστατικό της οδοντόκρεμας, επιταχύνει σημαντικά την φυσική αναμετάλλωση των δοντιών και, σε αντίθεση με το φθόριο, θεραπεύει βαθύτερες ρωγμές μέχρι και την οδοντίνη. Δεσμεύεται στις πρωτεΐνες των βακτηρίων της οδοντικής πλάκας κι έτσι διευκολύνει την απελευθέρωσή της από το σμάλτο.

Η μακροχρόνια και σωστή χρήση της οδοντόπαστας MEDIBLANC επίσης βοηθά στη μείωση της ευαισθησίας των δοντιών και στην αποκατάσταση του αρχικού λευκού χρώματος του σμάλτου. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την αίσθηση απόλυτα καθαρών δοντιών κάθε μέρα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου