Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TRESemmé

Σχετικά με την εταιρεία TRESemmé

Τα καλοχτενισμένα μαλλιά μπορεί να σας δώσουν αυτοπεποίθηση και να ομορφύνουν την ημέρα σας. Αυτό το γνωρίζει η εταιρεία TRESemmé, αποστολή της οποίας είναι να δημιουργεί προϊόντα περιποίησης μαλλιών που να είναι τόσο περιποιημένα όσο εκείνα των κομμωτηρίων, αλλά με πολύ πιο προσιτές τιμές. Επειδή κάθε γυναίκα αξίζει να αισθάνεται ελκυστική.

Τα καλλυντικά μαλλιών TRESemmé εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην αγορά το 1948. Η ιδρύτρια της εταιρείας, Edna L. Emme, εργαζόταν στο παρελθόν σαν κομμώτρια, και γνώριζε καλά πόσο μπορούν τα όμορφα μαλλιά να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Σε μια εποχή που τα προϊόντα ποιότητας ήταν διαθέσιμα μόνο στα σαλόνια ομορφιάς, όραμά της ήταν να φέρει την πολυτέλεια του κομμωτηρίου στο σπίτι. Η έξυπνη αυτή επιχειρηματίας και όμορφη κυρία γράφτηκε στην ιστορία του κόσμου της κομμωτικής.

Το όνομα TRESemmé είναι λογοπαίγνιο - αναφέρεται στο όνομα της ιδρύτριας και ταυτόχρονα θυμίζει την γαλλική έκφραση "très-aimé" (πολύ αγαπημένο). Σίγουρα θα αγαπήσετε κι εσείς τα προϊόντα TRESemmé. Το σπρέι TRESemmé Heat Defence προστατεύει τα μαλλιά από φθορές από το στέγνωμα ή το ίσιωμα, ενώ η μάσκα μαλλιών TRESemme Biotin + Repair 7 αποκαθιστά αμέσως τη δομή και την ομορφιά τους. Η σειρά TRESemmé Keratin Smooth εξασφαλίζει στα μαλλιά λάμψη, τα λειαίνει και εξουδετερώνει το φριζάρισμα.

Εμπιστευτείτε τα προϊόντα μαλλιών TRESemmé, χάρη στα οποία θα νιώθετε κάθε μέρα σαν να έχετε μόλις βγει από το κομμωτήριο.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου