Υπερηχητικός διαχυτής

Διαχυτές αρώματος
Έχετε επιλέξει
  • Ultrasonic
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Αξιολόγηση
  •   1

Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα αρωματίσει το σπίτι σας και θα βελτιώσει πολύ την εμφάνιση του εσωτερικού σας χώρου! Ο υπερηχητικός διαχυτής φρεσκάρει και καθαρίζει ομοιόμορφα τον αέρα στο χώρο και, χάρη στο άρωμα ή το αιθέριο έλαιο, δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ακριβώς στα γούστα σας! Διαλέξτε στο notino.gr τον υπερηχητικό διαχυτή THD, Bloomy Lotus ή Mr & Mrs Fragrance και απολαύστε το αγαπημένο σας άρωμα.

Πλεονεκτήματα των υπερηχητικών διαχυτών

  • Αρωματίζουν το χώρο.
  • Βελτιώνουν την εμφάνιση του εσωτερικού χώρου.
  • Υγραίνουν τον αέρα.

Πώς λειτουργεί ένας υπερηχητικός διαχυτής;

Αντίθετα με τον κλασικό διαχυτή αρώματος, ο sonic διαχυτής λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της μετατροπής του νερού, χρησιμοποιώντας υπερηχητικά κύματα, σε λεπτούς υδρατμούς. Υγραίνει τον αέρα και συγχρόνως αρωματίζει όλο τον χώρο χάρη στο αιθέριο έλαιο. Τα αιθέρια έλαια, τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες, βοηθάνε επίσης να καθαρίσει ο αέρας. Μερικοί sonic διαχυτές μπορούν να διεγείρουν άλλες αισθήσεις με αχνή θεραπεία φωτός ή παίζουν την αγαπημένη σας μουσική.

Οι υπερηχητικοί διαχυτές αρώματος είναι απόλυτα ήσυχοι και γι’ αυτό είναι κατάλληλοι όχι μόνο για το σαλόνι ή το δωμάτιο, αλλά επίσης και για το γραφείο ή για αίθουσες μασάζ και γιόγκα.

Απολαύστε την ευεξία, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και έναν αρωματισμένο χώρο χάρη σε έναν κομψό διαχυτή που βελτιώνει πολύ τον εσωτερικό σας χώρο – κομψός και ελαφρώς επίσημος, αλλά επίσης χάρη στον διαχυτή σε σχήμα ζώου κατάλληλος και για το παιδικό δωμάτιο.