Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FOREO

Σχετικά με την επωνυμία FOREO

Η FOREO εισάγει νέα πρότυπα ομορφιάς και υγείας στον τομέα της περιποίησης του δέρματος. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην πεποίθηση ότι όταν κάποιος αισθάνεται υπέροχα, αυτό φαίνεται στην εμφάνιση του. Το επαναστατικό σύστημα καθαρισμού προσώπου FOREO LUNA™, αναπτύχθηκε από τη σουηδική αυτή εταιρεία το 2013 και σας δίνει τη δυνατότητα να αισθάνεστε έτσι επανειλημμένα.

 

Οι ηχητικές βούρτσες καθαρισμού FOREO είναι κατασκευασμένες από υποαλλεργική, μη-πορώδη σιλικόνη, που εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα υγιεινής. Οι πάνω από 8000 ηχητικοί παλμοί ανά λεπτό και ο μοναδικός σχεδιασμός αποτελούν εγγύηση για βαθύ και απαλό καθαρισμό δέρματος. Μετά από κάθε χρήση, το πρόσωπό σας θα είναι καθαρότερο, πιο απαλό και πιο λαμπερό.

Μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Εκτός από την βασική έκδοση FOREO LUNA, υπάρχει το FOREO LUNA 2 με αντιγηραντική δράση, το FOREO LUNA mini 2 με συμπαγή σχεδιασμό, το LUNA go για ταξίδια και το πιο μικρό LUNA play. Δημοφιλής είναι και η οδοντόβουρτσα FOREO ISSA και το εργαλείο για μασάζ στην περιοχή των ματιών, FOREO IRIS.

Τα προϊόντα FOREO είναι κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους δέρματος και διατίθενται σε πολλά χρώματα και παιχνιδιάρικες παραλλαγές. Επιλέξτε το δικό σας προϊόν FOREO!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου