Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ESTÉE LAUDER

Σχετικά με την εταιρεία Estée Lauder

Η εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder φέρει το όνομα της ιδρύτριας της, η οποία προκάλεσε κυριολεκτικά επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς τον 20ό αιώνα. Ως ανιψιά φαρμακοποιού, η Estée βρέθηκε κοντά στην παραγωγή καλλυντικών από μικρή ηλικία και σύντομα δημιούργησε την πρώτη της κρέμα προσώπου. Το 1946 ξεκίνησε την πώληση των δικών της προϊόντων Estée Lauder.

 

Η εταιρεία Estée Lauder χτίστηκε με αφοσίωση, επιμονή και πάθος. Η Estée επισκεπτόταν συχνά τα ινστιτούτα αισθητικής σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη και η εταιρεία της ευημερούσε χάρη στις προσωπικές συστάσεις των πελατών της, κάνοντας σύντομα δημοφιλή τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Estée Lauder.

 Δοκιμάστε το θρυλικό make-up Estée Lauder, το οποίο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος των καλλυντικών πολλών γυναικών, ή την κρέμα προσώπου Estée Lauder, η οποία θα κάνει το δέρμα σας να αναγεννηθεί. Επίσης, τα αρώματα Estée Lauder αξίζουν την προσοχή σας - το γυναικείο Eau de Parfume Estée Lauder Pleasures, η κολόνια με το ίδιο όνομα για άνδρες ή το ακαταμάχητο άρωμα για γυναίκες Estée Lauder Modern Muse.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου