Σχετικά με την εταιρεία Estée Lauder

Η εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder φέρει το όνομα της ιδρύτριας της, η οποία προκάλεσε κυριολεκτικά επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς τον 20ό αιώνα. Ως ανιψιά φαρμακοποιού, η Estée βρέθηκε κοντά στην παραγωγή καλλυντικών από μικρή ηλικία και σύντομα δημιούργησε την πρώτη της κρέμα προσώπου. Το 1946 ξεκίνησε την πώληση των δικών της προϊόντων Estée Lauder.

 

Η εταιρεία Estée Lauder χτίστηκε με αφοσίωση, επιμονή και πάθος. Η Estée επισκεπτόταν συχνά τα ινστιτούτα αισθητικής σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη και η εταιρεία της ευημερούσε χάρη στις προσωπικές συστάσεις των πελατών της, κάνοντας σύντομα δημοφιλή τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Estée Lauder.

Από μικρή επιχείρηση εξελίχθηκε σταδιακά σε διεθνή εταιρεία υψηλής ποιότητας. Το λατρεμένο make-up Estée Lauder αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του καλλυντικού εξοπλισμού πολλών γυναικών ενώ η κρέμα προσώπου Estée Lauder με τα πολυτελή συστατικά και την επιστημονική της προσέγγιση, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να ευχηθείτε για το δέρμα σας. Η φιλοσοφία της εταιρείας Estée Lauder είναι απλή - όλες οι γυναίκες μπορούν να αποκτήσουν όμορφη εμφάνιση, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Φίλτρο

Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές

Αξιολόγηση

  •   7
  •   1
  •   1
  •   2
Προτεινόμενο