Καλλυντικά για διευρυμένους πόρους

Έχετε επιλέξει
  • Μείωση των πόρων
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
  •   12
  •   5
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Ξεχάστε τους διευρυμένους πόρους και αποτρέψετε το σχηματισμό μαύρων στιγμάτων και σπυριών στο πρόσωπο. Οι πόροι αποτελούν φυσικό στοιχείο κάθε δέρματος οπότε δεν μπορείτε να τους αποφύγετε πλήρως αλλά μπορείτε να τους μειώσετε. Πώς; Φροντίστε το δέρμα σας με τα σωστά καλλυντικά για διευρυμένους πόρους και μην ξεχνάτε τον καθημερινό καθαρισμό.

5 βήματα για την συστολή των διευρυμένων πόρων:

  1. Ξεκινήστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα τζελ για βαθύ καθαρισμό που καθαρίζει απόλυτα τους πόρους.
  2. Μια τονωτική λοσιόν κατά των διευρυμένων πόρων αναζωογονεί το δέρμα. Εφαρμόστε την στο δέρμα αμέσως μετά τον καθαρισμό.
  3. Ένας ελαφρύς ορός ή μια κρέμα για διευρυμένους πόρους ενυδατώνει το δέρμα και συστέλλει τους πόρους χωρίς να τους φράζει.
  4. Χρησιμοποιήστε πίλινγκ μία φορά την εβδομάδα για να αφαιρέσετε τους ρύπους που βρίσκονται συσσωρευμένοι βαθιά στο δέρμα καθώς και τα νεκρά κύτταρα.
  5. Εφαρμόστε μάσκα για διευρυμένους πόρους τουλάχιστον δύο φορές το μήνα. Υπέροχη είναι η μαύρη μάσκα για τους πόρους, που απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα.

Στοιχηματίστε στην ποιότητα που προσφέρουν τα επαγγελματικά προϊόντα εταιρειών όπως Vichy, Alcina ή Bioderma και απολαύστε δέρμα χωρίς φραγμένους πόρους.